Row of artist paintbrushes closeup on ar

ETÄILYYN, KOTOILUUN, KARANTEENIIN,

LAHJAKSI TAI AKTIVITEETIKSI KAVERI-ILTAAN

- TILAA VALMIIT OHJEET TAI MAALAUSPAKETIT MEILTÄ -

Tervetuloa hyvän fiiliksen ostoksille!

Avasimme kauppamme joulusesongiksi! Huomioithan, että ensimmäiset postitukset lähtevät liikkeelle ma 23.11.2020. "Tislauspannu" ja "Punatulkut" aikaisintaan 30.11.2020. Poikkeustilanteessa ota meihin yhteyttä antti-jussi@goodvibes.fi

Tuomme luoksesi valmiit maalauspaketit! Mikä olisikaan rentouttavampi tapa viettää karanteenipäivää! Luovuutta, rentoa tekemistä ja valitsemasi juoma kädessäsi.

Kotipakettejamme on kahdenlaisia:

1. Ohjeet haluamasi teoksen maalaamiseksi, 15€ (nettituote, ei sisällä välineitä)

2. Valmis maalauspaketti ohjeilla, 36-41€ (sis. ohjeet valitsemaasi teokseen, laadukas Pinko-maalauspohja mäntykiilakehyksellä, oikeat värit akryylimaalia, 3 sivellintä, paletti, kertakäyttömuki). Saatavilla myös ilman ohjeita kaikilla perussävyillä akryylimaalia.

 

Huom! Ohjeiden tekijänoikeudet kuuluvat teoksen suunnitelleelle taiteilijalle ja ohjeiden julkaisuoikeus Good Vibes Finland Oy:lle. Ohjeiden jälleenmyynti ja käyttö ohjaus- ja opetustarkoituksessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli haluat jälleenmyyjäksi tai hyödyntää materiaali työssäsi, ota yhteyttä, ja kysy hinnastoa käyttöoikeuksille.

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere