Online paint and wine artisti

Onlinetapahtumat

PAINT AND WINE ONLINE

Maalausta ja viiniä kotoa käsin! Osallistu hauskaan maalausworkshopiin, ja heittäydy taiteen ja oman luovuutesi maailmaan ohjatusti. Luomme kurssin teeman mukaiset teokset muokaten niistä jokaiselle osallistujalle omanlaisen version. Teokseesi vaikuttaa oma fiilis, taiteelliset valinnat, kädenjälki, tyyli ja moni muu seikka. Nauti hauskasta prosessista ammattitaitoisessa ohjauksessa, pilke silmäkulmassa!

Saat linkin tapahtumaan 3pv ennen tilaisuutta. Suosittelemme lataamaan Zoomin laitteellesi!

Lähetämme välineet viimeistään 7pv ennen kurssiasi. Suljemme tällöin myös tilausmahdollisuuden maalaustarvikkeille!

Ohjattu tapahtuma kestää 2h. Selkeitä ohjeita, teosvaiheita sekä ammattitaitoista ohjausta pilke silmäkulmassa!

"Kettu" pe 23.4. klo 18-20

"Kettu" pe 23.4. klo 18-20

HintaAlkaen 39,00 €
"Kettu" pe 23.4. klo 18-20

"Kettu" pe 23.4. klo 18-20

19,00 €Hinta
"Nainen ja viini" pe 7.5. klo 18-20

"Nainen ja viini" pe 7.5. klo 18-20

HintaAlkaen 39,00 €
"Nainen ja viini" pe 7.5. klo 18-20

"Nainen ja viini" pe 7.5. klo 18-20

19,00 €Hinta
"Tulppaanit" pe 9.4. klo 18-20

"Tulppaanit" pe 9.4. klo 18-20

19,00 €Hinta
Pariisi onlinelippu ke 14.4. klo 18-20

Pariisi onlinelippu ke 14.4. klo 18-20

39,00 €Hinta
 

Mikä on maalausmatka pariisiin?

Maalausmatka Pariisiin on uusi konsepti, jossa yhdessä matkaoppaan ja taideohjaajan kanssa seikkailemme Pariisin ja Ranskan mielenmaisemassa, ja luomme kauniin abstraktin taideteoksen Pariisin ikonisesta näkymästä!

Yhdessä - etänä

Maalaamme yhdessä edeten, ja saat paljon konkreettisia vinkkejä kun luomme kanssasi upean teoksen vaihe vaiheelta! Saat meiltä toimitettuna kaikki tarvitsemasi välineet ja materiaalit teoksesi luomiseksi - voit myös osallistua omilla välineillä. Valitse siis lasiisi lempijuomaasi, ja inspiroidu kanssamme hauskaa pitäen!

kenelle, ja millainen kurssi?

Kurssien ja workshopien vaatimustaso on ensikertalainen! Vinkit, muodot ja teokset koostuvat selkeistä teosvaiheista, jotka ohjeistamme konkreettisesti ja selkeästi. Näin saat itse vapauden noudattaa ohjeita juuri sen verran kuin haluat - ja täydentää teokseen omia luovia valintoja ja taiteellisia seikkailuja makusi mukaan!

Taideohjaaja verkkokurssi

Aku Meriläinen

Tilaa välineet tai osallistu omilla. Kurssi sopii ensikertalaisille, mutta myös kokeneemmat maalarit ovat tervetulleita hauskanpitoon!

Valitse itsellesi mieleset luontijuomaat virkistämään mieltä ja rentouttamaan sivellinkättä! Paint and wine vai vaikkapa paint and tea? Sinä päätät!

Kaikki onlinetapahtumat järjestetään Paint&Partyn Zoom-alustalla. Saat ennen tapahtumaa linkin, ja halutessasi välineet!

Hinta ja lisätietoa

Valitsemasi workshopin hinta muodostuu valinnoistasi. Voit tilata pelkän pääsyn tapahtumaan ja osallistua omilla välineillä. Meiltä saat kätevästi tilattua pääsylipun yhteydessä myös laadukkaat ja workshoppiin valikoidut maalaustarvikkeet, tai vaikkapa useamman tarvikepaketin jos taloudessasi osallistuu useampi maalari! Kurssin välineet, värit ym. näet tapahtuman tiedoissa.

Hinnasto on kurssikohtainen, ja näet hinnat alla olevassa kalenterissa!

Klikkaa valitsemasi tapahtuma auki, ja valitse haluamasi sisältö! Voit maksaa ostoksen netissä korttimaksuna. Jos haluat maksaa kulttuuriedulla, niin ota meihin yhteyttä tai täytä alla olevasta linkistä avautuva lomake - vastaamme nopeasti!

Taide kuuluu jokaiselle. Maalaus on jo itsessään terapiaa, ja on tärkeää että voimme ilmaista itseämme rennossa ja tsemppaavassa ympäristössä. Hauskanpidon ja heittäytymisen kautta tuotamme iloa ja onnistumisen kokemuksia taiteen parissa!

TUTUSTU MEIHIN

ohjaajat

kaupungit

Paint&Party on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti