Paint & Party ilta

LASILLINEN

LEMPIJUOMAASI,

TYHJÄ KANVAASI, 

VÄRIT JA OHJAUS

- TÄYDELLINEN ILTA

Tuomme luoksesi ensimmäisinä Suomessa maailmalla suursuosioon nousseen täydellisen illanviettotavan. Luovuutta, viiniä, rentoa tekemistä - siitä on pARTymme tehty! Yhdessä Teerenpelin kanssa luomme Sinulle tai ryhmällesi unohtumattoman kokemuksen luovuuden äärellä! Voit tutustua konseptin taustaan tästä.

Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, tyhjän kanvaasin ja värit siveltimineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjaajamme johdolla. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan - vaihdella värejä tai muotoja tai jopa maalata jotain aivan muuta.

Huom! Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit paikallesi baarin kautta! Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa.

Sijaintimme

Teerenpeli, Helsinki

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskelle Helsinkiä jo yli 10-vuoden ajan.

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Kampin nettisivut

Ravintola_Taivaanranta_kellari_tislaamo.jpg

Taivaanranta, Lahti

Tule Taivaanrannan maalariksi! Upeassa ravintolamiljöössä on upeita kabinettitiloja 6-40hlö tilausryhmille. Pikkujoulut, TYHY-ilta tai polttarit - täällä saatte täysin oman tilan itsellenne! Taivaanrannan menu on erinomainen ja voittekin ohjatun tuntimme jälkeen jäädä ruokailemaan teille varattuun tilaan.

Huom! Tilat ovat todella kysyttyjä, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä tästä!

Taivaanrannan nettisivut

Teerenpeli, Lahti

Ensimmäisessä Teerenpelin ravintolassa on jo itsessään upea tunnelma. Varaa paikkasi avoimiin iltoihimme haluamasi maalauksen mukaan!

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Lahden nettisivut

Teerenpeli, Tampere

Yksi vanhimpia Tampereella edelleen toimivia ravintoloita. Viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola on paikallinen ravintolaviihteen pioneeri!

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Tampereen nettisivut

Teerenpeli, Turku

Turun Paint&Party -tilaisuudet alkavat 29.9.2020! Lokakuun avoimiiin tilaisuuksiin paikat jo myynnissä!

  • Facebook
  • Instagram

Vapaudenkatu 20, Lahti

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere