top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Hyvä huhtikuu -kampanja


Photo by Mélody P on Unsplash


Vielä ehdit osallistua Hyvä huhtikuu -kampanjaamme! Lahjoitamme kaikista huhtikuussa tehdyistä "Koala"-teoksen ostoista 5€/asiakas Australian koalasairaalalle (www.koalahospital.org.au). Lahjoitukseen huomioidaan maalauspaketin, digitaalisten ohjeiden ja Koala-lahjakorttien myynti. Lahjoitamme saman summan myös "Koala"-tapahtumiin paikkansa ennakkoon ostaneilta, jotka eivät pyytäneet ennakkomaksuaan palautettavaksi.


Muistatko vielä vuodenvaihteen metsäpalot Australiassa? Tuntuu aika kaukaiselta? Silloin massiiviselta tuntunut tuho on jäänyt uuden katastrofin jalkoihin. Kuitenkaan tämä uusi katastrofi ei ole poistanut edellistä - päin vastoin tuonut lisää haasteita.


Metsäpalot tuhosivat Australiassa laajoja alueita ja ison osan koko maailman koalapopulaatiosta. Tarkkoja tutkimuksia luvuista ei ole vieläkään tehty, sillä korona on vaatinut suuremman huomion. Arvio koalakannan vähenemisestä vaihtelee 33-61% välillä. (Lähde: Yahoo! news Australia, 17.4.2020)


Miksi tuho oli niin suurta koaloiden osalta? Koalat asuvat vain eukalyptuspuissa ja myös syövät pelkästään eukalyptuspuiden lehtiä, jotka valitettavasti ovat myös erittäin syttymisherkkiä. Eläimenä koala on hidas eikä näin pääse pakoon leviävää tulta. Koalan immuunipuolustus on myös heikko, jolloin vähäisetkin palovammat vaikuttavat merkittävästi sen selviämismahdollisuuksiin. Paloissa tuhoutui laajalti sekä koti- että ruokapaikat. Taistelu ei ole ohi, vaan moni koala on edelleen hädässä ruoansaannin suhteen. (Lähde: Koalainfo.com)


Koronan johdosta moni pelastustoimi on hiljentynyt tai joutunut jäämään tauolle. Tuki suoraan avustuskohteisiin on siis tärkeää. Auta kanssamme ja hanki itsellesi "Koala"-teoksen ohjeet tai maalauspaketti kaupastamme: www.paintparty.fi/verkkokauppa. Lahjoitussummalla tulemme adoptoimaan koalan ja ostamaan koalasairaalalle istutettavia eukalyptuspuita. Yrityksemme kustantaa rahansiirtokulut, eli kaikki kertynyt menee suoraan avustuskohteeseen. Tee kanssamme hyvää!Lähteet:16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page