• Heidi

Hyvä huhtikuu -kampanja


Photo by Mélody P on Unsplash


Vielä ehdit osallistua Hyvä huhtikuu -kampanjaamme! Lahjoitamme kaikista huhtikuussa tehdyistä "Koala"-teoksen ostoista 5€/asiakas Australian koalasairaalalle (www.koalahospital.org.au). Lahjoitukseen huomioidaan maalauspaketin, digitaalisten ohjeiden ja Koala-lahjakorttien myynti. Lahjoitamme saman summan myös "Koala"-tapahtumiin paikkansa ennakkoon ostaneilta, jotka eivät pyytäneet ennakkomaksuaan palautettavaksi.


Muistatko vielä vuodenvaihteen metsäpalot Australiassa? Tuntuu aika kaukaiselta? Silloin massiiviselta tuntunut tuho on jäänyt uuden katastrofin jalkoihin. Kuitenkaan tämä uusi katastrofi ei ole poistanut edellistä - päin vastoin tuonut lisää haasteita.


Metsäpalot tuhosivat Australiassa laajoja alueita ja ison osan koko maailman koalapopulaatiosta. Tarkkoja tutkimuksia luvuista ei ole vieläkään tehty, sillä korona on vaatinut suuremman huomion. Arvio koalakannan vähenemisestä vaihtelee 33-61% välillä. (Lähde: Yahoo! news Australia, 17.4.2020)


Miksi tuho oli niin suurta koaloiden osalta? Koalat asuvat vain eukalyptuspuissa ja myös syövät pelkästään eukalyptuspuiden lehtiä, jotka valitettavasti ovat myös erittäin syttymisherkkiä. Eläimenä koala on hidas eikä näin pääse pakoon leviävää tulta. Koalan immuunipuolustus on myös heikko, jolloin vähäisetkin palovammat vaikuttavat merkittävästi sen selviämismahdollisuuksiin. Paloissa tuhoutui laajalti sekä koti- että ruokapaikat. Taistelu ei ole ohi, vaan moni koala on edelleen hädässä ruoansaannin suhteen. (Lähde: Koalainfo.com)


Koronan johdosta moni pelastustoimi on hiljentynyt tai joutunut jäämään tauolle. Tuki suoraan avustuskohteisiin on siis tärkeää. Auta kanssamme ja hanki itsellesi "Koala"-teoksen ohjeet tai maalauspaketti kaupastamme: www.paintparty.fi/verkkokauppa. Lahjoitussummalla tulemme adoptoimaan koalan ja ostamaan koalasairaalalle istutettavia eukalyptuspuita. Yrityksemme kustantaa rahansiirtokulut, eli kaikki kertynyt menee suoraan avustuskohteeseen. Tee kanssamme hyvää!


Photo by Jordan Whitt on Unsplash


Lähteet:

Yahoo! news: https://au.news.yahoo.com/concern-for-koala-as-australia-fights-coronavirus-071613244.html?guccounter=1


Koala info: https://koalainfo.com/koalas-and-australian-bushfire


11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

COVID-19 muutokset 26.11. ->

2.12. Uusia rajoituksia astuu voimaan Tampereella ja Turussa torstaina. Olemme suositusten mukaisesti vähentäneet näissä kaupungeissa osallistujamaksimit 8 henkilöön (+2 työntekijää = 10 henkilöä). La

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere