"Kettu" la 27.3. klo 16, Lahti

Ohjattu maalausilta lasi kädessä nauttien!

  • 39 euros
  • Teerenpeli, Vapaudenkatu 20, 15140 Lahti

Mikä Paint&Party?

Tunnilla maalataan ohjaajan johdolla rennosta ilmapiiristä nautiskellen. Tunnin lopuksi saat ottaa maalauksen mukaasi tai jättää sen ohjaajille uusiokäyttöön. Teerenpelin laadukkaasta juomatarjonnasta valikoit itsellesi sopivan luontijuoman. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet, baari on avoinna omakustanteisesti. Ei omia juomia!

Milloin? (näyttää seuraavat 31pv)

Peruutusehdot

Mikäli olet estynyt osallistumaan Paint&Party -iltaan, johon olet ilmoittautunut, niin voit siirtää osallistumisesi saatavuuden mukaan toiseen maalausiltaan. Ilmoituksen on tultava maalausiltaa edeltävänä päivänä klo 20 mennessä. Voit myös luovuttaa paikkasi maalausillassa toiselle henkilölle. Maksun voimme palauttaa tilillesi, mikäli peruutus tulee 3 päivää ennen Paint&Party -iltaa, johon olet ilmoittautunut. 2 Päivää ennen tehdystä peruutuksesta voimme palauttaa tilillesi puolet summasta. Alle 2 päivää ennen tehdyistä peruutuksista emme palauta maksettua suoritusta. Aika on kuitenkin mahdollista siirtää, kuten edellä on mainittu. Paikan varaaminen ja saapumatta jättäminen ennalta perumatta on laskutusperuste. Peruutukset sähköpostiosoitteeseen antti-jussi@goodvibes.fi

Taide kuuluu jokaiselle. Maalaus on jo itsessään terapiaa, ja on tärkeää että voimme ilmaista itseämme rennossa ja tsemppaavassa ympäristössä. Hauskanpidon ja heittäytymisen kautta tuotamme iloa ja onnistumisen kokemuksia taiteen parissa!

TUTUSTU MEIHIN

ohjaajat

kaupungit

Paint&Party on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti