"Meri" ti 2.3. klo 18, HKI

Ohjattu maalausilta lasi kädessä nauttien!

  • 2 tuntia
  • 49 euros
  • Teerenpeli, Olavinkatu 2, 00100 Helsinki

Mikä Paint&Party?

Tunnilla maalataan ohjaajan johdolla rennosta ilmapiiristä nautiskellen. Tunnin lopuksi saat ottaa maalauksen mukaasi tai jättää sen ohjaajille uusiokäyttöön. Teerenpelin laadukkaasta juomatarjonnasta valikoit itsellesi sopivan luontijuoman. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet, baari on avoinna omakustanteisesti. Ei omia juomia!

Milloin? (näyttää seuraavat 31pv)

Peruutusehdot

Mikäli olet estynyt osallistumaan Paint&Party -iltaan, johon olet ilmoittautunut, niin voit siirtää osallistumisesi saatavuuden mukaan toiseen maalausiltaan. Ilmoituksen on tultava maalausiltaa edeltävänä päivänä klo 20 mennessä. Voit myös luovuttaa paikkasi maalausillassa toiselle henkilölle. Maksun voimme palauttaa tilillesi, mikäli peruutus tulee 3 päivää ennen Paint&Party -iltaa, johon olet ilmoittautunut. 2 Päivää ennen tehdystä peruutuksesta voimme palauttaa tilillesi puolet summasta. Alle 2 päivää ennen tehdyistä peruutuksista emme palauta maksettua suoritusta. Aika on kuitenkin mahdollista siirtää, kuten edellä on mainittu. Paikan varaaminen ja saapumatta jättäminen ennalta perumatta on laskutusperuste. Peruutukset sähköpostiosoitteeseen antti-jussi@goodvibes.fi

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere