top of page
Image by Erin Agius

Miten huolehdimme tartuntaturvallisuudesta?

Olemme koko Covid-19 tilanteen ajan panostaneet hygieniaan ja turvallisuuteen tilaisuuksissamme. Tiimimme käyttää maskeja koko tilaisuuden ajan, ja asiakkaillamme on käytössä tilaisuuden ajan henkilökohtaiset välineet. Vain tiimimme käsittelee ja jakaa yhteisiä välineitä, ja täydentää maalia. Olemme pienentäneet ryhmäkokoja ja kasvattaneet turvavälejä. Ravintolakumppanimme ovat tehostaneet pintojen ja wc-tilojen puhtaanapitoa ja hygieniaa. Käsidesiä on saatavilla, ja tiimimme käyttää sitä säännöllisesti yhteistä välineistöä käsitellessä.
 
Asiakkaillamme on maskisuositus. Maskia voi käyttää vaikka nauttisit tilaisuuden ajan juomia - kun suurimman osan ajasta ryhmällä on maski päällään, ilmaan vapautuu vähemmän hengityshöyryä. Pidäthän turvavälejä myös saapuessasi tilaan, sekä asioidessasi ravintolan tiskillä! Peruthan paikkasi heti, jos sinulla on Covid-19 oireita!

Voimassa olevat poikkeussäännökset:

7.2.2022 ALKAEN:
Koronapassia ei kysytä kumppaniravintoloissamme.

Meille on oikeasti tärkeää, että sinulla ja tiimillämme on turvallista osallistua tilaisuuksiimme. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota sinulle upean kokemuksen turvallisesti!

Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi, sekä koko Paint&Party -tiimi

bottom of page