Image by Erin Agius

Miten huolehdimme tartuntaturvallisuudesta?

Olemme koko Covid-19 tilanteen ajan panostaneet hygieniaan ja turvallisuuteen tilaisuuksissamme. Tiimimme käyttää maskeja koko tilaisuuden ajan, ja asiakkaillamme on käytössä tilaisuuden ajan henkilökohtaiset välineet. Vain tiimimme käsittelee ja jakaa yhteisiä välineitä, ja täydentää maalia. Olemme pienentäneet ryhmäkokoja ja kasvattaneet turvavälejä. Ravintolakumppanimme ovat tehostaneet pintojen ja wc-tilojen puhtaanapitoa ja hygieniaa. Käsidesiä on saatavilla, ja tiimimme käyttää sitä säännöllisesti yhteistä välineistöä käsitellessä.

 

Asiakkallamme on maskisuositus. Maskia voi käyttää vaikka nauttisit tilaisuuden ajan juomia - kun suurimman osan ajasta ryhmällä on maski päällään, ilmaan vapautuu vähemmän hengityshöyryä. Pidäthän turvavälejä myös saapuessasi tilaan, sekä asioidessasi ravintolan tiskillä! Peruthan paikkasi heti, jos sinulla on Covid-19 oireita!

Meille on oikeasti tärkeää, että sinulla ja tiimillämme on turvallista osallistua tilaisuuksiimme. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota sinulle upean kokemuksen turvallisesti!

Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi, sekä koko Paint&Party -tiimi

Taide kuuluu jokaiselle. Maalaus on jo itsessään terapiaa, ja on tärkeää että voimme ilmaista itseämme rennossa ja tsemppaavassa ympäristössä. Hauskanpidon ja heittäytymisen kautta tuotamme iloa ja onnistumisen kokemuksia taiteen parissa!

TUTUSTU MEIHIN

ohjaajat

kaupungit

Paint&Party on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti