Miten huolehdimme tartuntaturvallisuudesta?

Olemme koko Covid-19 tilanteen ajan panostaneet hygieniaan ja turvallisuuteen tilaisuuksissamme. Tiimimme käyttää maskeja koko tilaisuuden ajan, ja asiakkaillamme on käytössä tilaisuuden ajan henkilökohtaiset välineet. Vain tiimimme käsittelee ja jakaa yhteisiä välineitä, ja täydentää maalia. Olemme pienentäneet ryhmäkokoja ja kasvattaneet turvavälejä. Ravintolakumppanimme ovat tehostaneet pintojen ja wc-tilojen puhtaanapitoa ja hygieniaa. Käsidesiä on saatavilla, ja tiimimme käyttää sitä säännöllisesti yhteistä välineistöä käsitellessä. Asiakkallamme on maskisuositus. Maskia voi käyttää vaikka nauttisit tilaisuuden ajan juomia - kun suurimman osan ajasta ryhmällä on maski päällään, ilmaan vapautuu vähemmän hengityshöyryä. Pidäthän turvavälejä myös saapuessasi tilaan, sekä asioidessasi ravintolan tiskillä! Peruthan paikkasi heti, jos sinulla on Covid-19 oireita!

Meille on oikeasti tärkeää, että sinulla ja tiimillämme on turvallista osallistua tilaisuuksiimme. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota sinulle upean kokemuksen turvallisesti!

Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi, sekä koko Paint&Party -tiimi

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere