top of page

VARAA RYHMÄLLESI
YKSITYISTILAISUUS

Järjestämme yksityistilaisuudet ryhmille toiveiden mukaisesti! Paint&Party on huippu kokemus, jossa pääsette yhdessä heittäytymään taiteen pariin ohjatusti, rennolla asenteella ja hauskanpito edellä. Tapahtumassa luoduista teoksista jää konkreettinen muisto!

Maalausta ja viiniä tyhy-päivä

YKSITYISTILAISUUS RAVINTOLASSA, JUHLATILASSA TAI OMISSA TILOISSANNE

Kaikki materiaalit ja välineet valmiina! Me valmistelemme, ohjaamme ja siivoamme <3

Voitte oman makunne mukaan nauttia ravintolan tarjonnasta, tai etätapahtumissa valita mieleiset luontijuomat lasiinne!

Heitetään aivot narikkaan, ja annetaan taiteen ja viinin viedä! Kuka tietää, mitä teoksistanne lopulta löytyy?

LUOVUUS VALLOILLEEN

Kuka on porukan Rembrandt, kenen sivellin taas sutii Picasson tahtiin? Parituntisen workshopin aikana jokainen pääsee luomaan upean uniikin teoksensa, jossa oma persoona ja käden jälki heijastuu!

Sivellinkäden rentouttamiseksi tapahtumien yhteydessä on ravintolan juomatarjonta avoinna! Etätapahtumissa ja omissa tiloissa järjestäessä voitte myös itse valita tapahtumaan jo ennalta sopivan kattauksen virvokkeita.

Paint and wine polttarit
TAIDETTA PILKE SILMÄKULMASSA

Heitetään aivot narikkaan, ja annetaan ohjauksen ja oman luovuuden siivittää teostenne valmistumista! Taideohjaajamme ovat apunanne teostenne jokaisessa vaiheessa. Paint&Party on hauska ja leikkisä tapa lähestyä maalausta. Aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita lainkaan!

Paint and wine ryhmätilaisuus
MISSÄ TAPAHTUMAT JÄRJESTETÄÄN?

Livetapahtumat järjestetään ravintola- ja juhlatilakumppaniemme tiloissa Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Teemme yhteistyötä ravintoloiden kanssa kaikilla paikkakunnilla! Ehdotamme teille vapaana olevia tiloja ajankohdan, ryhmäkoon ja ryhmän toiveiden mukaan! Voimme myös tuoda tapahtuman omiin tiloihinne.

ASIAKASKOKEMUKSIA

"Vielä kerran kiitoksia viime lauantain maalaussessiosta, joka oli kerrassaan onnistunut! Kaikki osallistujat tykkäsivät tosi paljon. Teillä on upea konsepti."

"Kiitos vielä suurimmiten koko tilaisuudesta. Tunnelma oli mahtava ja viihdyimme todella. Tuntuu, että maalaminen oli juurikin sitä mitä kaikki tarvitsimme tähän hetkeen, ajatukset muualle."

"Meillä kaikilla oli tosi hauskaa ja ripustamme taulut työpaikan seinälle."

"Kiitos teille, meillä oli superonnistunut virkistysiltapäivä teidän kanssanne!"


 

"Teette hyvää työtä ja ei voi kuin laittaa hyvää sanaa eteenpäin.

Kiitos myös mutkattomuudesta ja kokonaisuudessaan hyvin hoidetusta kanssakäymisestä."

"Hei ja suurkiitokset järjestelyistä ja ohjauksesta! Pääsimme hyvin irtautumaan arjen askareista ja monet saivat myös palautettua kauan sitten kadotettua uskoa omaan maalauskyvykkyyteenkin. Eli ilta oli kaikin puolin onnistunut!"

"Hauskaa ajanvietettä kavereiden kanssa, josta jää vielä konkreettinen muisto"

 

bottom of page