DSC_0067.JPG

yksityistilaisuus

taiteen huvikonseptin parissa

Järjestetään upea elämys ja kokemus porukallenne. Tehdään maalaustapahtumasta teidän näköinen, ja luodaan hauskoja muistoja luovuuden ja hauskanpidon äärellä! Aikaisempaa maalauskokemusta ette tarvitse lainkaan.

Workshopit ja tapahtumat pidetään ravintola- tai juhlatilakumppaniemme tiloissa, tai omissa tiloissanne! Järjestetäänkö teille Paint and Wine, Paint and Dinner, Paint and Breakfast vai jokin muu maalauksellinen huvittelu?

Paint and Wine yksityistilaisuus

HELSINKI - JYVÄSKYLÄ - LAHTI - LAPPEENRANTA - TAMPERE - TURKU

Täyden palvelun studio

Luomisen ilo ilman ikäviä vastuita! Me hoidamme tapahtuman valmistelut, katamme maalauspaikat ja välineet valmiiksi, huolehdimme ohjauksesta ja taiteellisesta tsempistä, vinkkaamme halutessanne tarjoilijan paikalle, olemme ryhmänne apuna koko tapahtuman ajan ja kaiken lisäksi hoidamme koko siivouksen. Joissakin tiloissa on mahdollista myös ruokailla tilaisuuden jälkeen. Saatte siis keskittyä siihen tärkeimpään - omien mestariteostenne maalaamiseen!

VIIHTYISÄT TILAT JA RAVINTOLAN PALVELUT

Järjestämme ryhmille maalaustapahtumia yhdessä ravintolakumppaniemme kanssa, juhlatiloissa sekä ryhmän omissa tiloissa! Valitsemme tilan vapaana olevien tilojen, ryhmäkoon ja ryhmän toiveiden mukaan. Paint&Party muuntaa ravintolan taiteen tyyssijaksi, ja tuomme mukanamme viihtyisän taidestudion. Kuivin suin ei kanssamme tarvitse maalata, sillä kumppaneillamme löytyy maukas juomatarjonta moneen makuun!

Kaikki materiaalit ja välineet valmiina! Me valmistelemme, ohjaamme ja siivoamme <3

Voitte oman makunne mukaan nauttia ravintolan tarjonnasta, tai omissa tiloissa järjestäessä tuoda omat tarjonnaiset mukananne!

Heitetään aivot narikkaan, ja annetaan taiteen ja viinin viedä! Kuka tietää, mitä teoksistanne lopulta löytyy?

MUISTOJA JA FIILIKSIÄ TAPAHTUMISTA

HINTA, EHDOT JA VARAAMINEN

Tilaisuuden hinta on 49€/hlö. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi olemme luopuneet varauksen ennakkomaksusta, ja keventäneet peruutusehtojamme. Ryhmäalennukset alkavat yli 16hlö ryhmistä. Voitte valita tapahtumaan mieleisenne teeman, tai voimme myös suunnitella teille oman maalauksen ohjauksineen (suunnittelupalkkio yht. 40€). Hinnat sis. alv 10%. Kysy tarjous!

Varaustiedustelu

arrow&amp;v

Huom! Tilausruokailun järjestää ravintolakumppanimme, ja sen saatavuus vaihtelee tilan mukaan!

Taulutoive, Pvm, huomioitavaa?

Hintaan sisältyvät kaikki laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, essut tilaisuuden ajaksi, ohjaus ja tiimimme apunanne, upeat teoksenne kotiin vietäväksi, tilan valmistelut ryhmällenne sekä siivous tilaisuuden jälkeen!

Valitaan vielä ryhmänne näköinen teos! Voitte valita teeman teosvalikoimastamme, tai toivoa teille suunniteltavaa teosaihetta! Suunnittelupalkkio 40€.

Avautuu uuteen välilehteen

Yksityistilaisuuden hinta on tavallisesti 49€/hlö. Kumppaniravintolassamme siihen sisältyy snack-tarjoilu, jonka voitte halutessanne jättää myös pois! Kumppaniravintolan tiloissa hinta ilman snack-tarjoilua on 46€/hlö. Ryhmäalennukset alkaen 16hlö. Tilaisuus omiin tiloihinne?
Kysy tarjous!

 

Taide kuuluu jokaiselle. Maalaus on jo itsessään terapiaa, ja on tärkeää että voimme ilmaista itseämme rennossa ja tsemppaavassa ympäristössä. Hauskanpidon ja heittäytymisen kautta tuotamme iloa ja onnistumisen kokemuksia taiteen parissa!

TUTUSTU MEIHIN

ohjaajat

kaupungit

Paint&Party on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti