yksityistilaisuus
taiteen huvikonseptin parissa

HELSINKI - JYVÄSKYLÄ - LAHTI - LAPPEENRANTA - TAMPERE - TURKU - oulu

Järjestetään upea elämys ja kokemus porukallenne. Tehdään maalaustapahtumasta teidän näköinen, ja luodaan hauskoja muistoja luovuuden ja hauskanpidon äärellä! Aikaisempaa maalauskokemusta ette tarvitse lainkaan.

Workshopit ja tapahtumat pidetään ravintola- tai juhlatilakumppaniemme tiloissa, tai omissa tiloissanne! Järjestetäänkö teille Paint and Wine, Paint and Dinner, Paint and Breakfast vai jokin muu maalauksellinen huvittelu?

Täyden palvelun studio

Luomisen ilo ilman ikäviä vastuita! Me hoidamme tapahtuman valmistelut, katamme maalauspaikat ja välineet valmiiksi, huolehdimme ohjauksesta ja taiteellisesta tsempistä, vinkkaamme halutessanne tarjoilijan paikalle, olemme ryhmänne apuna koko tapahtuman ajan ja kaiken lisäksi hoidamme koko siivouksen. Joissakin tiloissa on mahdollista myös ruokailla tilaisuuden jälkeen. Saatte siis keskittyä siihen tärkeimpään - omien mestariteostenne maalaamiseen!

VIIHTYISÄT TILAT JA RAVINTOLAN PALVELUT

Järjestämme ryhmille maalaustapahtumia yhdessä ravintolakumppaniemme kanssa, juhlatiloissa sekä ryhmän omissa tiloissa! Valitsemme tilan vapaana olevien tilojen, ryhmäkoon ja ryhmän toiveiden mukaan. Paint&Party muuntaa ravintolan taiteen tyyssijaksi, ja tuomme mukanamme viihtyisän taidestudion. Kuivin suin ei kanssamme tarvitse maalata, sillä kumppaneillamme löytyy maukas juomatarjonta moneen makuun!

Paint wine sisältö

Kaikki materiaalit ja välineet valmiina! Me valmistelemme, ohjaamme ja siivoamme <3

paint wine viini

Voitte oman makunne mukaan nauttia ravintolan tarjonnasta, tai omissa tiloissa järjestäessä tuoda omat tarjonnaiset mukananne!

Hauska maalauskurssi

Heitetään aivot narikkaan, ja annetaan taiteen ja viinin viedä! Kuka tietää, mitä teoksistanne lopulta löytyy?

MUISTOJA JA FIILIKSIÄ TAPAHTUMISTA

HINTA, EHDOT JA VARAAMINEN

Tilaisuuden hinta on 49€/hlö. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi olemme luopuneet varauksen ennakkomaksusta, ja keventäneet peruutusehtojamme. Ryhmäalennukset alkavat yli 16hlö ryhmistä. Voitte valita tapahtumaan mieleisenne teeman, tai voimme myös suunnitella teille oman maalauksen ohjauksineen (suunnittelupalkkio yht. 40€). Hinnat sis. alv 10%. Kysy tarjous!

Pain and Wine yksityistilaisuus hinta

Hintaan sisältyvät kaikki laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, essut tilaisuuden ajaksi, ohjaus ja tiimimme apunanne, upeat teoksenne kotiin vietäväksi, tilan valmistelut ryhmällenne sekä siivous tilaisuuden jälkeen!

Yksityistilaisuus räätälöity

Valitaan vielä ryhmänne näköinen teos! Voitte valita teeman teosvalikoimastamme, tai toivoa teille suunniteltavaa teosaihetta! Suunnittelupalkkio 40€.

Avautuu uuteen välilehteen

Yksityistilaisuus hinnasto paint

Yksityistilaisuuden hinta on tavallisesti 49€/hlö. Kumppaniravintolassamme siihen sisältyy snack-tarjoilu, jonka voitte halutessanne jättää myös pois! Kumppaniravintolan tiloissa hinta ilman snack-tarjoilua on 46€/hlö. Ryhmäalennukset alkaen 16hlö. Tilaisuus omiin tiloihinne?
Kysy tarjous!

 

Varaustiedustelu

arrow&amp;v

Huom! Tilausruokailun järjestää ravintolakumppanimme, ja sen saatavuus vaihtelee tilan mukaan!

Taulutoive, Pvm, huomioitavaa?

Varaustiedustelusi on vastaanotettu!
Huom! Lomakkeen toiminnassa on ollut häiriöitä. Mikäli et saa vastausta 24h sisään, olethan yhteydessä puhelimitse 0408671005. Selvitämme ongelmaa!