Paint & Party -yksityistilaisuus ryhmällenne

Valitse upea elämys ja kokemus porukallenne!

Vastaamme varaustiedusteluunne 24h kuluessa arkipäivisin. Tilaisuuden hinta on 49€/hlö. Tilanteen vuoksi olemme keventäneet peruutusehtojamme. Kysy tarjous!

Varaustiedustelu
arrow&v

Huom! Tilausruokailun järjestää ravintolakumppanimme, ja sen saatavuus vaihtelee tilan mukaan!

Taulutoive, Pvm, huomioitavaa?

Upeat tilat loistavalla sijainnilla, sekä herkullinen menu

Ryhmäkokonne mukaan pidämme yksityistilaisuuden Teerenpelin ravintoloissa, tai muissa lukuisten kumppaniemme ihaniassa tiloissa. Meidän on myös mahdollista tuoda Paint&Party tiloihinne! Ravintolan drinkkilista on käytettävissänne normaalin hinnaston mukaisesti. Ryhmänne on mahdollista ruokailla tilassa ohjauksen päätteeksi.

Kuvat: Ravintola Taivaanranta, Lahti

Valitaan vielä ryhmänne näköinen teos!

Voitte valita tilaisuuteen minkä tahansa olemassaolevista teoksistamme, tai esittää oman toiveenne (suunnittelupalkkio toiveteokseen on 40€). Tässä valikoimaamme kuuluvia maalauksia. Myös kaikki avoimien iltojemme aiheet ovat valittavissa ilman lisämaksua!

Teosvalikoimaamme pääset tästä (avautuu uuteen välilehteen).

Mitä sisältyy hintaan?

 

Hintaan sisältyvät kaikki laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, essut tilaisuuden ajaksi, ohjaus ja tiimimme apunanne, upeat teoksenne kotiin vietäväksi, tilan valmistelut ryhmällenne sekä siivous tilaisuuden jälkeen! Ilman snack-tarjoilua tilaisuuden hinta on 46€/hlö!

* Tilaisuuden kesto on n. 2h

* Juomatarjoilu ei sisälly hintaan
 

  • Facebook
  • Instagram

Vapaudenkatu 20, Lahti

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere