• Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Vapaudenkatu 20, Lahti

Paint & Party -yksityistilaisuus ryhmällenne

Valitse upea elämys ja kokemus porukallenne!

Vastaamme varaustiedusteluunne 24h kuluessa arkipäivisin. Tunnin hinta on 49€ / hlö. Varauksen vahvistamiseksi perimme ennakkomaksun 200€, joka sisältyy tunnin hintaan. Ryhmäalennus on mahdollinen ryhmäkokonne mukaan!

Varaustiedustelu
arrow&v

Taulutoive, Pvm, huomioitavaa?

Upeat tilat loistavalla sijannilla, sekä herkullinen menu

Ryhmäkokonne mukaan pidämme yksityistilaisuuden Ravintola Taivaanrannan tunnelmallisissa kabineteissa, tai Teerenpelin ravintoloissa. Meidän on myös mahdollista tuoda Paint&Party tiloihinne! Ravintolan drinkkilista on käytettävissänne normaalin hinnaston mukaisesti. Ryhmänne on mahdollista ruokailla tilassa ohjauksen päätteeksi.

Valitaan vielä ryhmänne näköinen teos!

Voitte valita tunnille minkä tahansa olemassaolevista teoksistamme, tai esittää oman toiveenne! Teille luotavasta toivemaalauksesta taiteilijamme saattaa periä erillismaksun. Tässä valikoimaamme kuuluvia maalauksia. Myös kaikki avoimien iltojemme aiheet ovat valittavissa ilman lisämaksua!