top of page

yksityistilaisuus
taiteen huvikonseptin parissa

HELSINKI - JYVÄSKYLÄ - LAHTI - LAPPEENRANTA - TAMPERE - TURKU - oulu

Järjestetään upea elämys ja kokemus porukallenne. Tehdään maalaustapahtumasta teidän näköinen, ja luodaan hauskoja muistoja luovuuden ja hauskanpidon äärellä! Aikaisempaa maalauskokemusta ette tarvitse lainkaan.

Workshopit ja tapahtumat pidetään ravintola- tai juhlatilakumppaniemme tiloissa, tai omissa tiloissanne! Järjestetäänkö teille Paint and Wine, Paint and Dinner, Paint and Breakfast vai jokin muu maalauksellinen huvittelu?

Täyden palvelun studio

Luomisen ilo ilman ikäviä vastuita! Me hoidamme tapahtuman valmistelut, katamme maalauspaikat ja välineet valmiiksi, huolehdimme ohjauksesta ja taiteellisesta tsempistä, vinkkaamme halutessanne tarjoilijan paikalle, olemme ryhmänne apuna koko tapahtuman ajan ja kaiken lisäksi hoidamme koko siivouksen. Joissakin tiloissa on mahdollista myös ruokailla tilaisuuden jälkeen. Saatte siis keskittyä siihen tärkeimpään - omien mestariteostenne maalaamiseen!

VIIHTYISÄT TILAT JA RAVINTOLAN PALVELUT

Järjestämme ryhmille maalaustapahtumia yhdessä ravintolakumppaniemme kanssa, juhlatiloissa sekä ryhmän omissa tiloissa! Valitsemme tilan vapaana olevien tilojen, ryhmäkoon ja ryhmän toiveiden mukaan. Paint&Party muuntaa ravintolan taiteen tyyssijaksi, ja tuomme mukanamme viihtyisän taidestudion. Kuivin suin ei kanssamme tarvitse maalata, sillä kumppaneillamme löytyy maukas juomatarjonta moneen makuun!

Kaikki materiaalit ja välineet valmiina! Me valmistelemme, ohjaamme ja siivoamme <3

Voitte oman makunne mukaan nauttia ravintolan tarjonnasta, tai omissa tiloissa järjestäessä tuoda omat juomat ja tarjonnaiset mukananne!

Heitetään aivot narikkaan, ja annetaan taiteen ja viinin viedä! Kuka tietää, mitä teoksistanne lopulta löytyy?

MUISTOJA JA FIILIKSIÄ TAPAHTUMISTA

HINTA, EHDOT JA VARAAMINEN

Tilaisuuden hinta on alkaen 49€/hlö. Ryhmäalennukset alkavat yli 16hlö ryhmistä. Voitte valita tapahtumaan mieleisenne teeman, tai voimme myös suunnitella teille oman maalauksen ohjauksineen (suunnittelupalkkio yht. 60€). Hinnat sis. alv 10%. Ravintolasta riippuen tilattavissa lisäksi myös snack-tarjoilu. 
Kysy tarjous!

Hintaan sisältyvät kaikki laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, essut tilaisuuden ajaksi, ohjaus ja tiimimme apunanne, upeat teoksenne kotiin vietäväksi, tilan valmistelut ryhmällenne sekä siivous tilaisuuden jälkeen! (hinta ei sis. juomia)

Valitaan vielä ryhmänne näköinen teos! Voitte valita teeman teosvalikoimastamme, tai toivoa teille suunniteltavaa teosaihetta! Suunnittelupalkkio 60€.

Avautuu uuteen välilehteen

Yksityistilaisuuden hinta on tavallisesti 49€/hlö. Ryhmäalennukset alkaen 16hlö.

Tilaisuus omiin tiloihinne?
Kysy tarjous!

Yksityistilaisuus lomake

Varaustiedustelu

Kysy teille mieleisiä vapaita päiviä "lisätietoja" kentässä!

Taulutoive, Pvm, ruokailumahdollisuus, huomioitavaa?

Varaustiedustelusi on vastaanotettu!
Huom! Lomakkeen toiminnassa on ollut häiriöitä. Mikäli et saa vastausta 48h sisään arkisin, olethan yhteydessä puhelimitse 0408671005. Selvitämme ongelmaa!

bottom of page