top of page

YHTEYSTIEDOT

Tarjouspyyntö, yritysyhteistyö, tai jotain muuta mielessä? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla!

Asiakaspalvelu

ma-pe 12-18 (jos olemme tapahtumien vuoksi estyneitä vastaamaan, soitamme takaisin)

010 3488 750

Tapaa YRITTÄJÄMME ja myyntitiimimme!

Antti-Jussi Hoivala.jpg

Antti-Jussi Hoivala, SALES & CUSTOMER ARTIST
(FOunder & CEO)

Olen aina inspiroitunut, kun voin tuottaa positiivisia kokemuksia ja innostaa ihmisiä. Rakastan asiakaspalvelua, luovuutta ja heittäytymistä!

Aikaisemmassa elämässäni olen saanut monipuolisen kokemuksen elämystoiminnan- ja hyvinvoinnin parissa. Alalla huomasin, että ihmiset jotka kokivat harrastuksia ja aktiviteetteja hauskanpidon kautta, innostuivat ja virkistyivät, ja olivat myös muussa tekemisessä virkeämpiä. On todella upeaa huomata, kun se "oma juttu" löytyy, ja antaa energiaa arjessa jaksamiseen!

Tarkoitukseni on tarjota hauskoja onnistumisen kokemuksia, nauruja ja ilon hetkiä. Meillä on mahtava tiimi ammattitaitoisten taideohjaajiemme kanssa, ja rakastan työtäni!

+358 40 867 1005 

Heidi Hoivala.jpg

HEIDI HOIVALA, TEAM & STAFF ARTIST
(FOUNDER & PRESIDENT)

Minulle on tärkeintä päästä tuottamaan onnistumisen kokemuksia - sekä asiakkaille että tiimillemme. Hyvä olo ja elämykset ovat elämän suola, jota jokainen tarvitsee.

 

Parasta yrittäjyydessä on oman arjen rytmittäminen sekä vapaus keksiä ja päättää villejäkin ideoita toteutettavaksi! Luotettavuus ja laatu ovat todella tärkeät ominaisuudet yksityis- ja työelämässä, ja pidän mielelläni langat käsissäni näiden osalta.

 

Tavoitteeni työelämässä on toimia reilusti ja eettisesti kaikissa valinnoissa, sekä tietysti luoda menestyvä ja onnistunut liiketoiminta. Tätä kautta pystyä tarjoamaan herkemmin apua myös muille ihmisille ja aloittaville yrittäjille. Rakastan ehdottomasti työtäni!

+358 44 550 5531

DSCF0505.jpg

Kuva: Aku Meriläinen

Mirva Karkinen, Studio & bar ARTIST
(Helsinki)

Olen ollut mukana Paint & Partyn matkassa melkein alusta alkaen, joten yrityksen arvot ja toimintamallit ovat tulleet tutuiksi. Minulle onkin tärkeää työskennellä yhteisössä, jossa sekä tiimiläisten hyvinvointiin että asiakaskokemukseen panostetaan aidosti! 


Erityisen mahtavaa on tehdä taidetta yhdessä. Joka ikinen tapahtuma on omanlaisensa taideseikkailu, ja onkin upea etuoikeus päästä osaksi erilaisia tilaisuuksia. 


Autan mielelläni järjestämään juuri teidän ryhmällenne ikimuistoisen maalaushetken! Laita siis rohkeasti viestiä, niin jutellaan lisää.

+358 50 5574 400

ota meihin yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi!
Olemme vastaanottaneet sen, ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.

Paint & Party on osa Good Vibes Finlandia.

Tutustu meihin lisää täältä! 

bottom of page