YHTEYSTIEDOT

Tarjouspyyntö, yritysyhteistyö, tai jotain muuta mielessä?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla!

Tapaa YRITTÄJÄMME!

Antti-Jussi Hoivala, CUSTOMER ARTIST
(FOunder & CEO)

Olen aina inspiroitunut, kun voin tuottaa positiivisia kokemuksia ja innostaa ihmisiä. Rakastan asiakaspalvelua, luovuutta ja heittäytymistä!

Aikaisemmassa elämässäni olen saanut monipuolisen kokemuksen elämystoiminnan- ja hyvinvoinnin parissa. Alalla huomasin, että ihmiset jotka kokivat harrastuksia ja aktiviteetteja hauskanpidon kautta, innostuivat ja virkistyivät, ja olivat myös muussa tekemisessä virkeämpiä. On todella upeaa huomata, kun se "oma juttu" löytyy, ja antaa energiaa arjessa jaksamiseen!

Tarkoitukseni on tarjota hauskoja onnistumisen kokemuksia, nauruja ja ilon hetkiä. Meillä on mahtava tiimi ammattitaitoisten taideohjaajiemme kanssa, ja rakastan työtäni!

+358 40 867 1005

HEIDI HOIVALA, TEAM AND STAFF ARTIST

(FOUNDER & PRESIDENT)

Minulle on tärkeintä päästä tuottamaan onnistumisen kokemuksia - sekä asiakkaille että tiimillemme. Hyvä olo ja elämykset ovat elämän suola, jota jokainen tarvitsee.

 

Parasta yrittäjyydessä on oman arjen rytmittäminen sekä vapaus keksiä ja päättää villejäkin ideoita toteutettavaksi! Luotettavuus ja laatu ovat todella tärkeät ominaisuudet yksityis- ja työelämässä, ja pidän mielelläni langat käsissäni näiden osalta.

 

Tavoitteeni työelämässä on toimia reilusti ja eettisesti kaikissa valinnoissa, sekä tietysti luoda menestyvä ja onnistunut liiketoiminta. Tätä kautta pystyä tarjoamaan herkemmin apua myös muille ihmisille ja aloittaville yrittäjille. Rakastan ehdottomasti työtäni!

+358 44 550 5531

ota meihin yhteyttä

Paint & Party on osa Good Vibes Finlandia.

Tutustu meihin lisää täältä! 

Taide kuuluu jokaiselle. Maalaus on jo itsessään terapiaa, ja on tärkeää että voimme ilmaista itseämme rennossa ja tsemppaavassa ympäristössä. Hauskanpidon ja heittäytymisen kautta tuotamme iloa ja onnistumisen kokemuksia taiteen parissa!

TUTUSTU MEIHIN

ohjaajat

kaupungit

Paint&Party on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti