top of page
TRE 1.JPG

TIETOA MEISTÄ

meidän tarina

Mitä sitä isona tekisi? Olisipa kiva, jos voisi tuottaa ihmisille onnistumisia ja iloa. Keinoja, joilla irtautua arjen kiireistä ja ihan oikeasti vaan pitää hauskaa sekä ladata akkuja. Auttaa ihmisiä oivaltamaan että hei, mähän olen oikeasti tosi hyvä. Ei verrattuna naapuriin tai kollegaan - ihan vaan sinä ja sun tyyli.

Kun vuonna 2018 matkustimme Uuteen-Seelantiin, tämä ajatus oli mielessämme. Halu kohdistaa oma energia ja työpanos siihen, että myös ympärillämme olisi iloisia ja innostuneita tyyppejä. Matkan tarkoitus oli ottaa omaa aikaa ja hengittää helpommin. Pian myös ajatukset juoksivat taas kevyemmin ja luovemmin!

Kävimme paikallisessa ravintolassa kokeilemassa hitiksi noussutta huvikonseptia, jossa taideohjaaja ohjasi illan teeman mukaisen taulun. Joukossa oli paljon taiteen ensikertalaisia, ja myös muutama kokeneempi maalari. Ja ette usko kuinka hauskaa meillä oli. Innostuimme niin paljon, että päätimme jakaa näitä kokemuksia myös Suomessa! Jo sillä hetkellä taisi Paint&Party syntyä.

- Heidi & Antti-Jussi

Olemme perheyritys. Yrittäjämme Heidin ja Antti-Jussin lisäksi Paint&Partyn perheeseen kuuluvat taideohjaajamme ja tapahtumien hostit - nyt jo kuudessa eri kaupungissa. Meitä kaikkia yhdistää halu näyttää ihmisille, että luovuus ja taide on ihan oikeasti älyttömän hauskaa. Ja mehän emme lepää, ennenkuin jokainen suomalainen pääsee kokeilemaan taiteen tekemistä myös aikuisiällä!

SIJAINTIMME, RAVINTOLAT SEKÄ JUHLATILAT

Sijaintimme
Referenssit

referenssit

Vuonna 2022 järjestimme tapahtumia lähes seitsemälle sadalle yritykselle, ja yhteensä yli kymmenelle tuhannelle maalaajalle avoimissa ja yksityistilaisuuksissa. Palaute ja fiilikset tapahtumista ovat olleet upeaa lueattavaa, ja haluamme jakaa ne. Palautteitamme on nähtävissä mm. kaupunkien omilla sivuilla, sekä "Ryhmille" sivulla!

Yhteistyössä

YHTEISTYÖSSÄ

Olemme saaneet ympärillemme upeita yrityksiä ja henkilöitä, joilla on näppinsä pelissä Paint&Partyn parissa. Ohjaustiloista taidetarvikkeisiin, jännittäviin yhdessä järjestettyihin kokemuksiin, näkyvyyteen ja vaikka mihin! Tutustu huipputyyppeihin, jotka ovat meidän matkassa mukana!

Tähän täydentyy lista yhteistyökumppaneistamme!

Ravintola Teerenpelit - Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Tampere, Turku ja Oulu
ArtShop - taidetarvikeliike ja taiteen verkkokauppa, Lahti
Hard Rock Cafe - Helsinki
Pasilan saunatilat - Helsinki
Bottaevents - Helsinki
Hotel Mestari - Helsinki
Vaihmalan Hovi - Tampere
Kehys ja kultaus - kehystys- ja taidetarvikeliike - Turku
Bar Fredrik - Turku
Pamplemousse - Ranskanmatkailun asiantuntijat
Ravintola Lokki - Lahti
Cafe Charlotta - Lahti
Ravintola Taivaanranta - Lahti
Gastropub Mylly - Lahti
Lappeenrannan upseerikerho - Lappeenranta
Vaarunhovi - Korpilahti
Mediatoimisto Kraak Oy
Café Board Game
Särkänniemi
Lehmonkärki
Liikuntakeskus Pajulahti

bottom of page