TRE 1.JPG

TIETOA MEISTÄ

meidän tarina

Mitä sitä isona tekisi? Olisipa kiva, jos voisi tuottaa ihmisille onnistumisia ja iloa. Keinoja, joilla irtautua arjen kiireistä ja ihan oikeasti vaan pitää hauskaa sekä ladata akkuja. Auttaa ihmisiä oivaltamaan että hei, mähän olen oikeasti tosi hyvä. Ei verrattuna naapuriin tai kollegaan - ihan vaan sinä ja sun tyyli.

Kun vuonna 2018 matkustimme Uuteen-Seelantiin, tämä ajatus oli mielessämme. Halu kohdistaa oma energia ja työpanos siihen, että myös ympärillämme olisi iloisia ja innostuneita tyyppejä. Matkan tarkoitus oli ottaa omaa aikaa ja hengittää helpommin. Pian myös ajatukset juoksivat taas kevyemmin ja luovemmin!

Kävimme paikallisessa ravintolassa kokeilemassa hitiksi noussutta huvikonseptia, jossa taideohjaaja ohjasi illan teeman mukaisen taulun. Joukossa oli paljon taiteen ensikertalaisia, ja myös muutama kokeneempi maalari. Ja ette usko kuinka hauskaa meillä oli. Innostuimme niin paljon, että päätimme jakaa näitä kokemuksia myös Suomessa! Jo sillä hetkellä taisi Paint&Party syntyä.

Olemme perheyritys. Yrittäjämme Heidin ja Antti-Jussin lisäksi Paint&Partyn perheeseen kuuluvat taideohjaajamme ja tapahtumien hostit - nyt jo kuudessa eri kaupungissa. Meitä kaikkia yhdistää halua näyttää ihmisille, että luovuus ja taide on ihan oikeasti älyttömän hauskaa. Ja mehän emme lepää, ennenkuin jokainen suomalainen pääsee kokeilemaan taiteen tekemistä myös aikuisiällä!

SIJAINTIMME, RAVINTOLAT SEKÄ JUHLATILAT

 

referenssit

 

Vuonna 2020 järjestimme tapahtumia yli sadalle eri yritykselle, ja yhteensä tuhansille maalaajille avoimissa- ja yksityistilaisuuksissa. Palaute ja fiilikset tapahtumista ovat olleet upeaa lueattavaa, ja haluamme jakaa ne. Palautteitamme on jo nähtävissä mm. kaupunkien omilla sivuilla, sekä "Ryhmille" sivulla!

Tähän tulee näkyviin referenssit. Sivua tehdään parhaillaan, ja se valmistuu kesän aikana!

YHTEISTYÖSSÄ

 

Olemme saaneet ympärillemme upeita yrityksiä ja henkilöitä, joilla on näppinsä pelissä Paint&Partyn parissa. Ohjaustiloista taidetarvikkeisiin, jännittäviin yhdessä järjestettyihin kokemuksiin, näkyvyyteen ja vaikka mihin! Tutustu huipputyyppeihin, jotka ovat meidän matkassa mukana!

Tähän avautuu lista yhteistyökumppaneistamme!