top of page
Paint & Party ilta

MIKÄ ON

Paint & Party?

Miksi Paint & Party?

Paint & Partymme saa esikuvansa maailmanlaajuisesta Paint 'n' Sip -konseptista. Rakastuimme siihen erityisesti sen upean syvällisen taustan vuoksi, jonka sanoma on lähellä arvojamme.

Tapahtumissamme painotetaan maalaamisen iloon, ja yhteiseen hauskanpitoon. Ohjauksen lisäksi rohkaisemme aina tekemään omia luovia valintoja, kun siltä tuntuu!

Konseptin synty

2000-luvun alussa Yhdysvaltojen New Orleansissa oli yleistä kokoontua viettämään yhteistä illanviettoa maalaamisen äärellä. Ystävät ja perheet kokoontuivat vaihtamaan kuulumisia luovan työn äärelle. Vuonna 2005 yksi maailman tunnetuimmista luonnonilmiöistä iski alueelle. Hurrikaani Katrinassa menehtyi yli 1200 ihmistä ja aiheutui 120 miljardin dollarin aineelliset tuhot. Kotien tuhoutuminen, läheisten menetys, ruoan ja sähkön puute ja tautien leviäminen vaikutti yli miljoonan asukkaan elämään.

Hurrikaanin jälkeen yhteisö aloitti jälleenrakentamisen. Yhdeksi isoksi tukipilariksi muodostui maalausillat lähiöissä. Asukkaat kokoontuivat yhteen jakamaan kokemuksiaan ja tukemaan toisiaan. Iltojen tuki, turva ja kohoava fiilis kasvattivat henkistä voittoa katastrofista yli pääsemiseen.

Vuonna 2007 Cathy Deano ja Renee Maloney halusivat luoda iltojen tuomasta yhteisöllisyydestä yrityksen, joka keskittyi hyvän fiiliksen tuomiseen. Mikä illassa olisi erityistä? Tunnilla ei keskitytä maalaamiseen opittavana taitona, vaan viihteellisenä rentona illanviettona. Näin syntyi Corks N Canvas, joka on muuttanut nimeään matkan varrella, laajentunut ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa ja poikinut useita uusia alan toimijoita jälkeensä.

Meille on kunnia olla Suomen laadukkain palveluntarjoaja, ja jakaa upeita kokemuksia uusien, ja jo aikaisemmin maalausta kokeilleiden osallistujiemme kanssa!

bottom of page