top of page
Paint and wine tapahtumat

VARAA PAIKKASI

Heittäydy elämyksen pariin Suomen tykätyimpään Paint and wine -tapahtumaan. Workshopit joka viikko!

"PAINT&PARTY ON UUDENLAINEN ÄLYTTÖMÄN HAUSKA TAITEEN HUVIKONSEPTI"

Siemaile lasistasi, älä vesikiposta! Muista laittaa sivellin kippoon, ei viinilasiin. Nauti matkasta, jonka aikana oma upea mestariteoksesi syntyy. Tutustu omaan tyyliisi, ja pidä hauskaa kavereiden ja muiden Paint&Party -maalareiden kanssa. Taiteen tekemisen tulisi olla hauskaa, erilaista, hupsua, heittäytyvää ja aivot nollaavaa. Siksi me järjestämme kursseja ja workshopeja!

Varaa paikkasi paintparty live

VARAA PAIKKASI
LIVETAPAHTUMAAN

Saapuessasi löydät valmiiksi katetun paikan ja välineet, sekä iloisen tiimimme vastassa!

Tilaisuudessa voit nauttia luovuutta edistävistä virvokkeista ravintolan kattavasta valikoimasta. Juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan!

Heittäydy taiteilijan kenkiin, ja jätä aivot pariksi tunniksi narikkaan. Anna ohjauksen ja oman luovuutesi johdattaa teostasi!

JÄTÄ AIVOT NARIKKAAN. HERÄTÄ SISÄINEN TAITEILIJASI!

Tule selvittämään, asuuko sisälläsi Picasso vai Rembrandt. Sukella kanssamme taiteen maailmaan parituntisessa workshopissa, jonka aikana pääset ohjatusti luomaan ikioman taideteoksesi!

Kuivin suin ei suinkaan tarvitse maalata, sillä viini- ja drinkkitäydennykset ovat aina saatavilla! Huomaathan, että juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan.

Paint&Wine Helsingissä
OHJAAJAT APUNASI ENSIMMÄISISTÄ SIVELTIMENVEDOISTA ALKAEN

Avoimet tilaisuutemme järjestetään ravintola Teerenpelin tunnelmallisissa tiloissa! Heittäydy maalauksen ja viinin vietäväksi, ja nauti hauskasta tekemisestä pilke silmäkulmassa ja drinkkien äärellä.

 

Paikalla Sinua odottavat kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit, ja workshopin iloiset taideohjaajat! Voit huoletta osallistua, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin kokeillut taiteen tekemistä. Varaa paikkasi kuitenkin ajoissa, sillä tilaisuutemme ovat monesti loppuunvarattuja!

Paint&Wine Tampereella
SIJAINTIMME

Paint&Party on jo Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Turussa! Avoimet tilaisuudet järjestetään kaupunkien ydinkeskustassa sijaitsevissa Teerenpeli -ravintoloissa, sekä Helsingin omalla maalausbaarillamme Studio & Bar. Popup- ja yksityistilaisuuksia järjestämme myös muiden ravintola- ja juhlatilakumppaniemme kanssa. Yksityistilaisuuden voimme myös tuoda ryhmän omiin tiloihin!

ASIAKASPALAUTE

Emily

"Tosi upea ilta ja leppoisa tunnelma"

- Asiakaspalautteet ovat peräisin Paint&Partyn Facebook- ja Google-palautteista -

Asiakaspalaute
bottom of page