Maalaustarvikkeet kotiin

KAUPPA

ETÄILYYN, KOTOILUUN, KARANTEENIIN,

LAHJAKSI TAI AKTIVITEETIKSI ILLANVIETTOON

- TILAA VALMIIT OHJEET TAI MAALAUSPAKETIT MEILTÄ -

Joululomamme ajan 11.1.2022 asti kotipakettimyynti on tauolla! Video-ohjeet teoksiin ostettavissa normaalisti.

Hyvää joulua ja uutta vuotta -22!

Tervetuloa hyvän fiiliksen ostoksille!

Lähetämme tilauksesi aina kahden arkipäivän sisällä. E-ohjeet ja lahjakortit ovat ostettavissa päivittäin suoraan sähköpostiisi!

Tuomme luoksesi valmiit maalauspaketit! Mikä olisikaan rentouttavampi tapa viettää vapaapäivää, karanteenia tai illanviettoa kavereiden kanssa! Luovuutta, rentoa tekemistä ja oma juoma kädessäsi.

Kotipakettejamme on kahdenlaisia:

1. Ohjeet haluamasi teoksen maalaamiseksi, 15€ (nettituote, ei sisällä välineitä).

2. Valmis maalauspaketti, 37-42€ (sis. ohjeet valitsemaasi teokseen, laadukas maalauspohja mäntykiilakehyksellä, oikeat värit akryylimaalia, 3 sivellintä, paletti, kertakäyttömuki). Saatavilla myös ilman ohjeita kaikilla kuudella perusvärillä akryylimaalia.

 

Huom! Ohjeiden tekijänoikeudet kuuluvat teoksen suunnitelleelle taiteilijalle ja ohjeiden julkaisuoikeus Good Vibes Finland Oy:lle. Ohjeiden jälleenmyynti ja käyttö ohjaus- ja opetustarkoituksessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli haluat jälleenmyyjäksi tai hyödyntää materiaalia työssäsi, ota yhteyttä, ja kysy hinnastoa käyttöoikeuksille.

Maksunvälittäjänä toimii Stripe ja Klarna. Välittäjät noudattavat maksunvälittäjien tiukimpia turvallisuusmääräyksiä. Tutustu toimitusehtoihimme klikkaamalla tästä (avautuu uuteen ikkunaan).