Row of artist paintbrushes closeup on ar

ETÄILYYN, KOTOILUUN, KARANTEENIIN

TAI IHAN VAAN OMAAN KAVERI-ILTAAN

- TILAA VALMIIT OHJEET TAI MAALAUSPAKETIT MEILTÄ -

Kauppamme on muuttanut!

Klikkaa itsesi uudistettuun Kauppaamme tästä:

https://kauppa.paintparty.fi

Tuomme luoksesi valmiit maalauspaketit! Mikä olisikaan rentouttavampi tapa viettää karanteenipäivää! Luovuutta, rentoa tekemistä ja valitsemasi juoma kädessäsi.

Kotipakettejamme on kahdenlaisia:

1. Ohjeet haluamasi teoksen maalaamiseksi, 15€ (nettituote, ei sisällä välineitä)

2. Valmis maalauspaketti, 34-41€ (sis. ohjeet valitsemaasi teokseen, laadukas Pinko-maalauspohja mäntykiilakehyksellä, oikeat värit akryylimaalia, 3 sivellintä, paletti, kertakäyttömuki)

Uusia teosvaihtoehtoja sekä pelkän ohjeen ostomahdollisuus tulossa pian! Huhtikuun loppuun mennessä tulleista "Koala"-teoksen ostoista lahjoitamme 5€/asiakas Australian koalasairaalalle.

 

Huom! Ohjeiden tekijänoikeudet kuuluvat teoksen suunnitelleelle taiteilijalle ja ohjeiden julkaisuoikeus Good Vibes Finland Oy:lle. Ohjeiden jälleenmyynti ja käyttö ohjaus- ja opetustarkoituksessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli haluat jälleenmyyjäksi tai hyödyntää materiaali työssäsi, ota yhteyttä, ja kysy hinnastoa käyttöoikeuksille.

  • Facebook
  • Instagram

Vapaudenkatu 20, Lahti

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere