Row of artist paintbrushes closeup on ar

ETÄILYYN, KOTOILUUN, KARANTEENIIN,

LAHJAKSI TAI AKTIVITEETIKSI ILLANVIETTOON

- TILAA VALMIIT OHJEET TAI MAALAUSPAKETIT MEILTÄ -

Tervetuloa hyvän fiiliksen ostoksille!

Lähetämme tilauksesi aina kahden arkipäivän sisällä. E-ohjeet ja lahjakortit ovat ostettavissa päivittäin suoraan sähköpostiisi!

Tuomme luoksesi valmiit maalauspaketit! Mikä olisikaan rentouttavampi tapa viettää vapaapäivää, karanteenia tai illanviettoa kavereiden kanssa! Luovuutta, rentoa tekemistä ja oma juoma kädessäsi.

Kotipakettejamme on kahdenlaisia:

1. Ohjeet haluamasi teoksen maalaamiseksi, 15€ (nettituote, ei sisällä välineitä).

2. Valmis maalauspaketti, 36-41€ (sis. ohjeet valitsemaasi teokseen, laadukas Pinko-maalauspohja mäntykiilakehyksellä, oikeat värit akryylimaalia, 3 sivellintä, paletti, kertakäyttömuki). Saatavilla myös ilman ohjeita kaikilla kuudella perusvärillä akryylimaalia.

 

Huom! Ohjeiden tekijänoikeudet kuuluvat teoksen suunnitelleelle taiteilijalle ja ohjeiden julkaisuoikeus Good Vibes Finland Oy:lle. Ohjeiden jälleenmyynti ja käyttö ohjaus- ja opetustarkoituksessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli haluat jälleenmyyjäksi tai hyödyntää materiaalia työssäsi, ota yhteyttä, ja kysy hinnastoa käyttöoikeuksille.

Tervetuloa ostoksille!

Maksunvälittäjänä toimii Stripe, joka noudattaa maksunvälittäjien tiukimpia turvallisuusmääräyksiä.

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere