• Facebook
  • Instagram

Vapaudenkatu 20, Lahti

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

ETÄILYYN, KOTOILUUN, KARANTEENIIN

TAI IHAN VAAN OMAAN KAVERI-ILTAAN

- TILAA VALMIIT OHJEET TAI MAALAUSPAKETIT MEILTÄ -

Avajaisalennukset voimassa tämän viikon loppuun asti!

Laitamme ensimmäiset paketit toimitukseen ma 6.4.2020.

Tuomme luoksesi valmiit maalauspaketit! Mikä olisikaan rentouttavampi tapa viettää karanteenipäivää! Luovuutta, rentoa tekemistä ja valitsemasi juoma kädessäsi.

Kotipakettejamme on kahdenlaisia:

1. Ohjeet haluamasi teoksen maalaamiseksi, 15€ (nettituote, ei sisällä välineitä)

2. Valmis maalauspaketti, 34-41€ (sis. ohjeet valitsemaasi teokseen, laadukas Pinko-maalauspohja mäntykiilakehyksellä, oikeat värit akryylimaalia, 3 sivellintä, paletti, kertakäyttömuki)

Kaupan avajaisalennuksena kaikista maalauspaketeista vähintään 5€ alennus! Ennakkomyyntiin avautuu vain teoksen "Koala"-maalauspaketti sekä lisävälinemyynti. Uusia teosvaihtoehtoja sekä pelkän ohjeen ostomahdollisuus tulossa pian! Huhtikuun loppuun mennessä tulleista "Koala"-teoksen ostoista lahjoitamme 5€/asiakas Australian koalasairaalalle.

 

Huom! Ohjeiden tekijänoikeudet kuuluvat teoksen suunnitelleelle taiteilijalle ja ohjeiden julkaisuoikeus Good Vibes Finland Oy:lle. Ohjeiden jälleenmyynti ja käyttö ohjaus- ja opetustarkoituksessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli haluat jälleenmyyjäksi tai hyödyntää materiaali työssäsi, ota yhteyttä, ja kysy hinnastoa käyttöoikeuksille.

Kaikki tuotteet

Hinnat sis. alv 24%