top of page
22_edited.jpg

PAINT AND WINE
WORKSHOPIT HELSINKI

Varaa paikkasi Helsingin hauskimpaan maalaustapahtumaan! Paint&Partyn järjestämä Paint and Wine -workshop on täydellinen irtiotto arjesta. 

Heittäydy siis taiteen ja viinin vietäväksi huippuhauskassa parituntisessa maalaustapahtumassa!

luovUUTTA JA hauskanpitoA

Parituntisessa maalausworkshopissa heitetään aivot narikkaan, ja hypätään taideohjaajan johdolla taiteilijan kenkiin! Aikaisempaa taideosaamista et tarvitse lainkaan - meiltä saat ohjauksen, vinkit ja välineet oman mestariteoksesi luomiseen. Sivellinkäden rentouttamiseksi ravintolan baari palvelee illan taiteilijoita tarjoten viinit, oluet, drinkit ja holittomat vaihtoehdot virkistykseksi! Huomaathan, että juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan.

Saapuessasi löydät kaikki välineet sinulle katettuna. Me hoidamme myös siivouksen, voit keskittyä vain hauskanpitoon ja oman mestariteoksesi luomiseen!

Ravintolan baari palvelee koko workshopin ajan. Voit siis nauttia luovuuttasi ruokkivista juomista, ja rentouttaa sivellinkättäsi makusi mukaan! Juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan.

Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen, ja tutustu omaan tyyliisi taiteilijana. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Taideohjaajamme pitävät sinusta huolta!

HELSINGIN RAVINTOlOISTA
TAIDESTUDIO

Oman maalausbaarille Studio & Barin tapahtumien lisäksi Paint&Party muuntaa tunnelmallisen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan ravintola Teerenpelin yläkerran taiteen tyyssijaksi. Syksyllä 2023 kumppaniravintolanamme aloitti myös Café Board Game. Tapahtumabaarin henkilökunta auttaa huolehtimaan, että janoisenkin maalarin sivellinkäsi pysyy rentona. Isommille ryhmille ja yksityistilaisuuksiin tapahtumat järjestämme myös muiden kumppaniemme kanssa, tai omissa tiloissanne!

Yksityistilaisuus kurssi Helsingissä

MAALAUSWORKSHOP
RYHMÄLLESI HELSINGISSÄ?

Järjestämme yksityistilaisuuksia tunnelmallisten ravintola- ja juhlatilakumppaniemme tiloissa, ryhmän omissa tiloissa tai etäyhteydellä välineet toimittaen! Tutustu ryhmille suunnattuun tarjontaamme, ja järjestetään teille astetta taiteellisempaa huvia!

Paint&Partyn maalauskurssi on oiva valinta esim. virkistyspäivään, polttareille, synttäriyllätykseksi tai kaveriporukan kokoontumiseen!

HELSINGIN TIIMI

Tervetuloa tutustumaan ohjaustiimiimme, joka huolehtii ryhmästä Iloisella ja asiantuntevalla otteella! Porukassamme yhdistyy monipuolinen tausta taiteen ja viihteen parissa. Erilainen osaaminen ja lähtökohdat ovat upea voimavara tiimissämme - on mahtavaa jakaa onnistumisen kokemuksia ja oivalluksia taiteen parissa. Paint and Wine työpaja on huikea tapa kokeilla taiteilua ilman suorituspaineita!

ASIAKASPALAUTTEITA

Emily

"Tosi upea ilta ja leppoisa tunnelma"

bottom of page