top of page
Viiniä maalatessa Lahdessa
Paintparty Lahti - Tuuletus

PAINT AND WINE WORKSHOPIT
LAHTI

Varaa paikkasi Lahden hauskimpaan maalaustapahtumaan! Paint&Partyn järjestämä Paint and Wine -workshop on täydellinen irtiotto arjesta. 

Heittäydy siis taiteen ja viinin vietäväksi huippuhauskassa parituntisessa maalaustapahtumassa!

Paint and Wine workshop Lahti

luovUUTTA JA hauskanpitoA LAHESSA

Parituntisessa maalausworkshopissa heitetään aivot narikkaan, ja hypätään taideohjaajan johdolla taiteilijan kenkiin! Aikaisempaa taideosaamista et tarvitse lainkaan - meiltä saat ohjauksen, vinkit ja välineet oman mestariteoksesi luomiseen. Sivellinkäden rentouttamiseksi ravintolan baari palvelee illan taiteilijoita tarjoten viinit, oluet, drinkit ja holittomat vaihtoehdot virkistykseksi! Huomaathan, että juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan.

Saapuessasi löydät kaikki välineet sinulle katettuna. Me hoidamme myös siivouksen, voit keskittyä vain hauskanpitoon ja oman mestariteoksesi luomiseen!

Ravintolan baari palvelee koko workshopin ajan. Voit siis nauttia luovuuttasi ruokkivista juomista, ja rentouttaa sivellinkättäsi makusi mukaan! Juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan.

Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen, ja tutustu omaan tyyliisi taiteilijana. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Taideohjaajamme pitävät sinusta huolta!

LAHDEN 
TEERENPELISTÄ TAIDESTUDIO

Paint&Party muuntaa tunnelmallisen Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan ravintola Teerenpelin alatason taiteen tyyssijaksi. Tyylikäs ja viihtyisä tila tarjoaa 15 asiakaspaikkaa maalareille, ja ravintolan ystävällinen henkilökunta auttaa huolehtimaan, että janoisenkin maalarin sivellinkäsi pysyy rentona. Yksityistilaisuuskia järjestämme myös mm. ravintola Taivaanrannan tiloissa isommillekin ryhmille!

Yksityistilaisuus kurssi Lahdessa

MAALAUSWORKSHOP

RYHMÄLLESI LAHDESSA?

Järjestämme yksityistilaisuuksia tunnelmallisten ravintola- ja juhlatilakumppaniemme tiloissa, ryhmän omissa tiloissa tai etäyhteydellä välineet toimittaen! Tutustu ryhmille suunnattuun tarjontaamme, ja järjestetään teille astetta taiteellisempaa huvia!

Paint&Partyn maalauskurssi on oiva valinta esim. virkistyspäivään, polttareille, synttäriyllätykseksi tai kaveriporukan kokoontumiseen!

LAHEN TIIMI

Tervetuloa tutustumaan ohjaustiimiimme! Iloisella ja asiantuntevalla otteella ohjauksista huolehtivat Elina ja Natalia, ja välillä viihtyvyydestä on mukana huolehtimassa myös yrittäjäkaksikko Heidi ja Antti-Jussi! Porukassamme yhdistyy monipuolinen tausta taiteen ja viihteen parissa. Erilainen osaaminen ja lähtökohdat ovat upea voimavara tiimissämme - on mahtavaa jakaa onnistumisen kokemuksia ja oivalluksia taiteen parissa. Paint and Wine työpaja on huikea tapa kokeilla taiteilua ilman suorituspaineita!

ASIAKASPALAUTTEITA

Emily

"Tosi upea ilta ja leppoisa tunnelma"

bottom of page