top of page

PAINT AND WINE

Paint and Wine -tapahtumissa (Maalausta ja viiniä) on kyse viihteellisestä, hauskasta ja rennosta maalausworkshopista. Paint&Party on tuonnut viihteellisen maalaamisen konseptin Suomeen vuonna 2019, ja rakentunut nopeasti rakastetuksi ajanviettotavaksi niin yksittäisten huvittelumaalareiden, kuin myös yhteistä inspiraatiota ja hauskanpitoa etsivien ryhmien parissa!

Meille iloiset asiakkaat ovat se kaikista tärkein voimavara, ja koemme suunnatonta onnistumisen kokemusta kun ylitämme odotuksia, selätämme lapsuuden kuvataidekurssitraumoja ja tarjoamme upeita hetkiä taiteen parissa kanssanne!

TAITEEN HUVIKONSEPTI

"Taide on jokaiselle tekijälle ja kokijalle leikki, joka tarjoaa mahdollisuuden haastaa itsensä näkemään uusin silmin, oli tuloksena sitten suuri oivallus, tai puhdas tekemisestä nauttiminen."
- Elina, Paint&Partyn taideohjaaja, Lahti

"Tärkeintä minulle on osallistavan ja kannustavan ilmapiirin luominen. Haluan luoda tilan, jossa osallistujien on mahdollista toteuttaa omia taiteellisia visioitaan pelottomasti. Paint&Partyn workshopeissa parasta on voimaannuttava työskentely ja mahdollisuus innovatiivisuuteen sekä ohjaajana, että asiakkaana!"

Mirva, Paint&Partyn taideohjaaja, Helsinki
 

UUDENLAINEN TAPA VAIHTAA VAPAALLE

Jokaisessa meissä asuu taiteilija, ja aika-ajoin on syytä myös päästää sisäinen taiteilijamme irti. Meidän tehtävämme on tarjota siihen helppo, turvallinen ja ennenkaikkea hauska tapa! Siksi olemmekin siirtäneet studiomme ravintolaan, jossa maistuva viini- olut- ja drinkkimenu takaa rennon sivellinkäden ja upean fiiliksen! Meillä maalataan pilke silmäkulmassa. Yksi tärkeimmistä säännöistämme onkin: Laita sivellin vesipurkkiin, ei viinilasiin. Siemaile lasistasi, ei sivellinpurkista!

Ravintolassa, juhlatilassa, ryhmän tiloissa tai etänä!

MILLAINEN ON PAINT AND WINE -TAPAHTUMA?

Tapahtumille ominaista on, että tilaisuuden pääpaino on viihteellisessä ja hauskassa yhdessäolossa. Tekniikoissa ja luovuuden pattitilanteissa ohjaajat auttavat maalaajia, sekä tekevät työn ryhmän tahtiin. Näin maalaajat saavat konkreettisia vinkkejä, ja työt etenevät samaan vauhtiin.

Yhteinen aihe ei tarkoita sitä, että kaikilla tulee samanlainen työ! Töissä näkyvät jokaisen upea oma kädenjälki, persoona ja hetkellinen fiilis. Omiin luoviin valintoihin rohkaistaan, ja tilaisuuksissa syntyykin ihana kattaus erilaisia töitä!

MAALAUSTA JA VIINIÄ - HAUSKANPITO EDELLÄ

Palautteen perusteella tilaisuutemme ovat Suomen pidetyimpiä! Meille on kunnia-asia tarjota laadukkaita välineitä, upeita kokemuksia ja rohkaista ihmisiä luovuuteen ja taiteiluun. Teemme jatkuvasti töitä kehittyäksemme ohjaajina, tiiminä sekä tarjotaksemme uusia ja mielekkäitä tapoja heittäytymiseen taiteen pariin.

Tule maalaamaan ja nappaa kaverit mukaan, tai saa myös uusia ystäviä tunnelmallisissa maalaustilaisuuksissamme. Nauti workshopin aikana viiniä, olutta, kahvia, vettä tai mikä ikinä pitää juuri sinun sivellinkäden rentona ja flow-tilan päällä! Paint&Partyn järjestämissä Paint and Wine tapahtumissa on kyse sisäisen taiteilijasi herättelystä, luovuuden ilosta ja huvittelusta!

PAINT, MUTTA EI WINE?

Maalaus, viini ja ravintolaympäristö on yksi tapa päästä hauskaan tunnelmaan jo itse huipennuksen lisäksi, eli maalauksesi tekemisen. Se ei kuitenkaan ole edellytys hauskanpitoon! Avoimissa tilaisuuksissa voit huoletta nauttia tapahtumasta juuri kuin se itsellesi sopii. Tapahtumiin saa vanhemman seurassa osallistua alaikäinen, ja kumppaneiltamme löytyy myös holittomat virvokkeet, jos kuitenkin haluatte siemailla jotain tapahtuman aikana.

Yksityistilaisuuksissa ryhmät ja yksilöt voivat myös toteuttaa tarjoilupuolen juurin kuten haluatte! Tehdäänkö tapahtumasta Paint and Coffee, Paint and Juicebar, Paint and Brunch, Paint and Snacks vai jotain muuta? Hauskanpitoon on monta tapaa, ja holillisten juomien nauttiminen ei kanssamme ole siihen edellytys!

HELSINKI - JYVÄSKYLÄ - LAHTI
LAPPEENRANTA - TAMPERE- TURKU

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen monella tapaa, ja olemme parhaamme mukaan mukautuneet muuttuvaan tilanteeseen ja noudattaneet suosituksia tartuntaturvallisuuden takaamiseksi. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta olemme aloittaneet viihteellisten maalauskurssien pitämisen jo kuudessa kaupungissa, ja vastaanotto on ollut sanalla sanoen upea. Pidämme avoimia tapahtumia joka viikko voimassa olevien suositusten mukaan, ja lisäksi viikottaisia onlinetapahtumia! Livenä Paint&Party muuntaa viihteellisen ravintolamiljöön taiteen tyysijaksi. Onlinetapahtumiimme voit puolestaan osallistua kotioloista - toimitamme sinulle maalaustarvikkeet!

bottom of page