Paint and Wine

Paint & Wine tai Paint and Wine on Suomessa vakiintunut nimi viihteellisen taidemaalauksen konseptille. Konseptille ominaista on, että tilaisuuden pääpaino on viihteellisessä ja hauskassa yhdessäolossa. Tekniikoissa ja luovuuden pattitilanteissa ohjaajat auttavat maalaajia, sekä tekevät työn ryhmän tahtiin. Näin maalaajat saavat konkreettisia vinkkejä, ja työt etenevät samaan vauhtiin.

Yhteinen aihe ei tarkoita sitä, että kaikilla tulee samanlainen työ! Töissä näkyvät jokaisen upea oma kädenjälki, persoona ja hetkellinen fiilis. Omiin luoviin valintoihin rohkaistaan, ja tilaisuuksissa syntyykin ihana kattaus erilaisia töitä!

Paint&Party on ensimmäisiä konseptin tuottajia Suomessa, ja asiakaspalautteen perusteella voimme sanoa olevamme myös laadukkao

Paint with old or new friends, and enjoy some wine, beer or whatever you please as you go! Paint&Party is all about having fun an exploring your inner artist. English sessions are available, and you can attend any session as english speaker as well! Just let us know you'd like to have some english guidanse as well. Check out or english version of website here!

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere