• Heidi

COVID-19 muutokset 26.11. ->

Päivitetty: 3. joulu 2020

2.12.

Uusia rajoituksia astuu voimaan Tampereella ja Turussa torstaina. Olemme suositusten mukaisesti vähentäneet näissä kaupungeissa osallistujamaksimit 8 henkilöön (+2 työntekijää = 10 henkilöä).


Lahden ja Helsingin rajoitukset astuivat voimaan maanantaina ja päättyvät jo 14.12. La 19.12. avoin Paint&Party Lahdessa jää siis voimaan. Helsingissä jatkamme 9.1.2021.


27.11.

Kaupungit tekivät tänään päätöksiä uusien rajoitusten suhteen. Lahdessa ja Helsingissä määrättiin kokoontumiskiellot (vain välttämättömät max 10hlö tilaisuudet sallitaan). Helsingissä rajoitus astuu voimaan ma 30.11. ja Lahdessa välittömästi. Infoamme asiasta lisää maanantaina, mutta näin ollen loppuvuoden tilaisuutemme Helsingissä ja Lahdessa perutaan/siirretään. La 28.11. pidetään Helsingin vuoden viimeinen Paint&Party. Muualla toimintamme jatkuu rajoitusten mukaan entiseen malliin. Huomioithan, että suosittelemme kasvomaskien käyttämistä tilaisuuksissamme!


26.11.

Hallituksen tiedotustilaisuudessa annettiin torstaina uudet suositukset pikkujoulukaudelle Uudellemaalle. Odotamme vielä Helsingin kaupungin lopullisia päätöksiä ja ohjeistuksia, mutta varaudumme perumaan loppuvuoden tilaisuutemme pääkaupunkiseudulla. Mikäli tilaisuus peruuntuu ja olet maksanut paikkasi ennakkoon, voimme joko jättää maksusi talteen uutta tapahtumaa varten tai tarvittaessa palauttaa maksusi. Päivitämme tätä kirjoitusta tilanteen edetessä!


Muualla toimintamme on jo valmiiksi suositusten mukaista. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja suosittelemme myös asiakkaitamme käyttämään omaansa. Meiltä saa kertokäyttömaskin tarvittaessa. Olemme puolittaneet asiakasmäärän ja katamme tilat mahdollisimman väljästi - sama seurue edelleen lähelle toisiaan ellei toisin ennakkoon toivota. Vain henkilökuntamme käyttää yhteisiä välineitä, ja siirrymme desinfioimaan myös essut jokaisen käytön välissä.


- Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi

55 katselukertaa0 kommenttia
  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere