top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

COVID-19 muutokset 26.11.2020 ->

Päivitetty: 23. huhtik. 2021

23.4.2021

Sulkutilaa on purettu tällä viikolla, ja anniskeluravintolat saavat kiihtymis- ja leviämisalueilla olla avoinna klo 18 asti (muutamia poikkeusalueita). Valomerkki tulee siis jo klo 17. Tiukimmilla alueilla suositellaan ei-pakollisen toiminnan aloittamista vasta toukokuun puolivälissä. Seuraamme vielä tilanteen etenemistä, mutta online-tilaisuuksiamme on normaalisti toukokuussa! Toivottavasti pian tapaamme ravintoloissakin.


1.3.2021

Suomen hallituksen asettama sulkutila alkaa 8.3. ja kestää 28.3. asti. Tältä ajalta siis valitettavasti peruuntuvat kaikki fyysiset tilaisuutemme. Toimme uutuutena tarjontaamme avoimet online-livet! Pääset nauttimaan tilaisuuksiimme siis kotoa käsin. Tutustu tarjontaamme sivullamme www.paintparty.fi/online


10.1.2021

Rajoitukset jatkuvat eri kaupungeissamme kussakin omalla tavallaan. Seuraamme tilannetta säännöllisesti ja muokkaamme tilaisuuksiemme osallistujamäärän kohtaamaan kokoontumisrajoitusten kanssa.


2.12.

Uusia rajoituksia astuu voimaan Tampereella ja Turussa torstaina. Olemme suositusten mukaisesti vähentäneet näissä kaupungeissa osallistujamaksimit 8 henkilöön (+2 työntekijää = 10 henkilöä).


Lahden ja Helsingin rajoitukset astuivat voimaan maanantaina ja päättyvät jo 14.12. La 19.12. avoin Paint&Party Lahdessa jää siis voimaan. Helsingissä jatkamme 9.1.2021.


27.11.

Kaupungit tekivät tänään päätöksiä uusien rajoitusten suhteen. Lahdessa ja Helsingissä määrättiin kokoontumiskiellot (vain välttämättömät max 10hlö tilaisuudet sallitaan). Helsingissä rajoitus astuu voimaan ma 30.11. ja Lahdessa välittömästi. Infoamme asiasta lisää maanantaina, mutta näin ollen loppuvuoden tilaisuutemme Helsingissä ja Lahdessa perutaan/siirretään. La 28.11. pidetään Helsingin vuoden viimeinen Paint&Party. Muualla toimintamme jatkuu rajoitusten mukaan entiseen malliin. Huomioithan, että suosittelemme kasvomaskien käyttämistä tilaisuuksissamme!


26.11.

Hallituksen tiedotustilaisuudessa annettiin torstaina uudet suositukset pikkujoulukaudelle Uudellemaalle. Odotamme vielä Helsingin kaupungin lopullisia päätöksiä ja ohjeistuksia, mutta varaudumme perumaan loppuvuoden tilaisuutemme pääkaupunkiseudulla. Mikäli tilaisuus peruuntuu ja olet maksanut paikkasi ennakkoon, voimme joko jättää maksusi talteen uutta tapahtumaa varten tai tarvittaessa palauttaa maksusi. Päivitämme tätä kirjoitusta tilanteen edetessä!


Muualla toimintamme on jo valmiiksi suositusten mukaista. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja suosittelemme myös asiakkaitamme käyttämään omaansa. Meiltä saa kertokäyttömaskin tarvittaessa. Olemme puolittaneet asiakasmäärän ja katamme tilat mahdollisimman väljästi - sama seurue edelleen lähelle toisiaan ellei toisin ennakkoon toivota. Vain henkilökuntamme käyttää yhteisiä välineitä, ja siirrymme desinfioimaan myös essut jokaisen käytön välissä.


- Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi

80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page