top of page
Etsi
  • veeranelimarkka

Haastattelussa superjulkkis Heidi Hoivala
Tankkaustarinoiden kakkoskauden jaksossa 17 tutustutaan Paint & Party -konseptiin. Huh huh!Luulitko, että tämä postaus käsittelisi taas taiteen supertähtiä? Jos luulit, arvasit oikein. Tapasin erään taiteen supertähden, aidon julkisuuden henkilön, ja koska niin harvoin pääsee puheille oikeiden julkimoiden kanssa, pyysin heti haastattelua. Tuo hämmästyttävän ystävällinen (olin luullut saavani vastaani pelkkää diivailua) ja maanläheinen stara myöntyi auliisti pyyntööni.

Sallikaa siis minun esittellä teille: tv:stä tuttu taidetykki Heidi Hoivala!V: Tankkaustarinat-tähti Heidi Hoivala, tervetuloa haastatteluun.


H: Kiitos kiitos! (Tuulettaa.)


V: Aivan ensimmäiseksi on sanottava, että näytit todella kauniilta. Haluan samanlaisen huulipunan, ja niin varmaan haluaa moni katsojakin. Kenen valmistajan puna on kyseessä, ja muistatko sävynkin?


H: Kyseessä oli huultenrajauskynä, Maybellinen ColorSensational nro 630, Velvet Beige. Laitoin sen päälle vielä huulikiiltoa!Jestas, miten kauniin sävyn Heidi oli valinnut huulilleen!V: Entä jännittikö sinua yhtään? Vai oletko niin tottunut kuvattavana olemiseen, ettei tuntunut miltään?


H: Jännitti tosi paljon. Harvoin pääsee valtamedian näytölle, vieläpä parhaaseen katseluaikaan.


V: Voitko paljastaa salaisuuksia kulissien takaa?


H: Jos muistan oikein, ei otettu mitään uusintaottoja. (Selvästi ammattilainen kyseessä, kun ei tarvitse montaa eri ottoa. Toim. Huom.) Tankkaus otettiin kahteen kertaan, että saatiin se kahdesta eri kuvakulmasta. Taivaanrannassa tehtiin samoin, että saatiin sitten kommentteja eri kuvakulmista. Ihan aluksi otettiin kuitenkin ilmakuvaa dronella, ja sitten vasta oli vuorossa henkilökuvaukset.


Oli tosi mielenkiintoista seurata ohjelman tekoa. Kävin ostamassa kukkasia ABC:ltä, ja sitten menimme vakio- Paint & Party -tilaamme ravintola Taivaanrantaan Lahden keskustassa. Siellä muuten lasketaan tynnyriin Teerenpelin tilausviskiä! Siellä tai tislaamolla ne odottelevat kypsymistään kolmesta viiteen vuotta, ja sitten siirtyvät pullotukseen.Kuvassa ihanien asiakkaiden ja Heidin lisäksi maalausohjaaja Elina Korpi-Hyövälti.V: Sitten sisältöön. Jaksossa nähdään järjestämäsi maalausilta. Ymmärsin, ettei kyseessä ollut ainutkertainen tapahtuma, vaan iltoja järjestetään viikoittain ympäri Suomea. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Voitko kertoa lisää?


H: Me järjestämme sekä tällaisia avoimia Paint & Party -tapahtumia kuudessa kaupungissa ympäri Suomea, että sitten yksityistilaisuuksia, sellaisia kuin nähtiin tässä jaksossa. Avoimiin tilaisuuksiin voi kuka tahansa varata paikkansa, ja tulla nautiskelemaan yksin tai kaverin kanssa. Molempiin voi varata paikkansa nettisivuillamme www.paintparty.fi. Sieltä saa suoraan paikan avoimeen tilaisuuteen, mutta jos haluaa varata yksityistilaisuuden ryhmälleen, sivuille voi jättää tarjouspyynnön ja lisätä siihen valmiiksi speksejä; aikataulu, kaupunki sekä paikka, johon haluaisi varata tilaisuuden. Me vastaamme vuorokauden sisällä!


V: Ohjelman asiakkailla tuntui olevan mukavaa. Kuinka sait heidät rentoutumaan ja nauttimaan olostaan - mikä on salaisuutesi?


H: Salaisuus on se, että heti alusta kannustetaan heittäytymään rohkeasti. Aina voi sitten korjata ja maalata päälle, mikäli maalaukseen tulee omasta mielestä virheitä. Koko ajan ollaan aidosti läsnä, ja koko ajan saa kysyä, jos on kysyttävää tai ei kuullut ohjeistusta. Eli luodaan sellainen matalan kynnyksen tunnelma. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, itseään saa toteuttaa juuri niin kuin haluaa.Harvinaisen tyytyväisen näköisiä asiakkaita. Syystäkin.V: Huh huh. Saisinko minäkin joskus osallistua?


H: Tule ihmeessä mukaan. Nettisivuilta pääset osallistumaan jo tämän viikon lauantaille. Syksyä kohti kysyntä nousee, kannattaa olla nopea, sillä meillä on paljon ihan loppuunmyytyjä avoimia tilaisuuksia. Toimi siis!


V: Saanko ottaa kanssasi julkkisselfien? Laittaisin sen sosiaaliseen mediaan, ja lähettäisin kehystettynä äidille.


H: Totta kai! (Nauraa.)Toimittaja ei kyennyt salaamaan arvoisaa rouva Hoivalaa kohtaan tuntemaansa ihailuaan edes yhteisselfiessä. Täysin ymmärrettävää.Etkö sattunut näkemään kyseistä Tankkaustarinat -jaksoa? Ei hätää:


Jakso on ilmaiseksi katsottavissa Ruudussa. Toimitus suosittelee jaksoon tutustumista erittäin lämpimästi. Tässäpä vaivasi säästämikseiksi ihan suora linkki, ei muuta kun pyörimään: https://www.ruutu.fi/video/3885567SCREENSHOTIT/ KUVAT NELOSMEDIAN KÄYTTÖOIKEUKSILLA! Kaikki kunnia Neloselle näistä. Kaikki, ja vielä vähän päälle.


Teksti: Veera Nelimarkka
315 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page