• Heidi

Helsingin avajaiset

Tammikuussa aloitimme toimintamme Helsingissä yhteistyössä Teerenpeli Kampin kanssa. Aivan Kampin kyljessä sijaitsevassa ravintolassa on oma pienpanimo, josta tuotetaan pieniä määriä vain tämän ravintolan omaan myyntiin. Todella hienoa ja uniikkia!


Avajaisiimme 18.1. arvoimme Facebookissa neljä onnekasta, jotka saivat ystävänsä kanssa ilmaispaikat! Arvonnan voittajien lisäksi tilaisuudessa oli kutsuvieraita sekä uutta henkilökuntaamme. Mielestämme ehdottomasti paras tapa oppia uusi työ on päästä kokeilemaan sitä ensin asiakkaan roolissa. Helsingin avajaisissa pääsimme yhdessä luomaan upean Kauriin!Kuten monessa tapahtumassamme: alussa jännitys oli käsin kosketeltavissa. Vain muutama osallistujista oli maalannut edellisen 10 vuoden aikana muuta kuin seiniä. Mallitaulu herätti jännitystä ja pientä naurahtelua - sellainenko tänään pitäisi osata maalata? (jatkuu kuvien jälkeen)

Etenkin suomalaisille tunnetusti yksi asia auttaa jännitykseen. Lasillinen alkoholia :) Tai kaksi. Tai kolme. Tapahtumissamme voit totta kai pysyä myös alkoholittomalla linjalla! Kannustamme aina juomaan kuitenkin jotain, sillä nesteyttäessäsi itseäsi pysyt myös virkeämpänä. Muutaman lasillisen jälkeen rentoutuminen on taattua! (jatkuu kuvien jälkeen)

Avajaisten lopputuloksena jokainen asiakas sai mukaansa upean Kauris-teoksen! Näitä oli ilo ihailla jo luomisprosessin aikana. Helsingin tapahtumamme ovat saaneet todella lämpimän vastaanoton. Varauskalenterit täyttyvät hyvää tahtia kahta kuukautta eteenpäin. Muistathan olla siis hyvissä ajoin liikkeellä ja varata omasi sivuiltamme :) Tervetuloa viihtymään kanssamme!


- Paint&Partyn tiimi49 katselukertaa
  • Facebook
  • Instagram

Vapaudenkatu 20, Lahti

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere