Etsi
  • Heidi

Joulupata-lahjoitus 2020

Meille on tärkeää osallistua yhteiseen hyvään, ja auttaa toiminnallamme myös apua tarvitsevia kykymme mukaan. Joulukuun lahjoituskampanjana lahjoitimme Joulupata-keräykseen.


Haastavasta poikkeusvuodesta huolimatta halusimme osallistua Pelastusarmeijan järjestämään keräykseen. Kerätyt rahat käytetään vähävaraisten suomalaisten auttamiseksi vaatteiden, ruoan tai lahjakorttien muodossa. Varoja käytetään myös erilaisiin tukitoimiin, kuten leireihin sekä harrastus- ja kerhotoimintaan. Osa varoista jaetaan ennen joulua, osa seuraavan vuoden aikana. (Lähde: https://www.joulupata.fi/tietoa-kerayksesta)


Lahjoitimme jokaisesta joulukuussa tehdystä ostosta tai osallistumisesta 1€/asiakas. Huolimatta haastavista ajoista saimme joulukuun aikana 235 asiakasta maalaamaan kanssamme, 55 lahjakorttiostoa ja 23 kotipakettitilausta (yksittäiset maalaussetit, eli mikäli tilauksessasi oli esimerkiksi 3 maalauspakettia, huomioimme jokaisen). Lahjoitimme siis yhteensä 313,00€ vähävaraisten joulun tukemiseen.


Tämän lisäksi ohjasimme käteisylijäämät Australian koalasairaalaan.

Kesän ja syksyn aikana 12 asiakasta jätti käteismaksustaan vaihtorahajäämän (1€) kassaamme. Tällä lahjoitimme kanssanne Australian koalasairaalalle eukalyptuspuun, jolla uudisrakennetaan laajentunutta tarvetta sairaalan asukeille. Samassa sairaalassa meillä on vielä yksi oma adoptiokoala.


Kiitos jokaiselle, joka oli asiakkaanamme ja tukenamme haastavana vuonna!


- yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi3 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

COVID-19 muutokset 26.11.2020 ->

1.3.2021 Suomen hallituksen asettama sulkutila alkaa 8.3. ja kestää 28.3. asti. Tältä ajalta siis valitettavasti peruuntuvat kaikki fyysiset tilaisuutemme. Toimme uutuutena tarjontaamme avoimet online

Taide kuuluu jokaiselle. Maalaus on jo itsessään terapiaa, ja on tärkeää että voimme ilmaista itseämme rennossa ja tsemppaavassa ympäristössä. Hauskanpidon ja heittäytymisen kautta tuotamme iloa ja onnistumisen kokemuksia taiteen parissa!

TUTUSTU MEIHIN

ohjaajat

kaupungit

Paint&Party on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti