top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Joulupata-lahjoitus 2020

Meille on tärkeää osallistua yhteiseen hyvään, ja auttaa toiminnallamme myös apua tarvitsevia kykymme mukaan. Joulukuun lahjoituskampanjana lahjoitimme Joulupata-keräykseen.


Haastavasta poikkeusvuodesta huolimatta halusimme osallistua Pelastusarmeijan järjestämään keräykseen. Kerätyt rahat käytetään vähävaraisten suomalaisten auttamiseksi vaatteiden, ruoan tai lahjakorttien muodossa. Varoja käytetään myös erilaisiin tukitoimiin, kuten leireihin sekä harrastus- ja kerhotoimintaan. Osa varoista jaetaan ennen joulua, osa seuraavan vuoden aikana. (Lähde: https://www.joulupata.fi/tietoa-kerayksesta)


Lahjoitimme jokaisesta joulukuussa tehdystä ostosta tai osallistumisesta 1€/asiakas. Huolimatta haastavista ajoista saimme joulukuun aikana 235 asiakasta maalaamaan kanssamme, 55 lahjakorttiostoa ja 23 kotipakettitilausta (yksittäiset maalaussetit, eli mikäli tilauksessasi oli esimerkiksi 3 maalauspakettia, huomioimme jokaisen). Lahjoitimme siis yhteensä 313,00€ vähävaraisten joulun tukemiseen.


Tämän lisäksi ohjasimme käteisylijäämät Australian koalasairaalaan.

Kesän ja syksyn aikana 12 asiakasta jätti käteismaksustaan vaihtorahajäämän (1€) kassaamme. Tällä lahjoitimme kanssanne Australian koalasairaalalle eukalyptuspuun, jolla uudisrakennetaan laajentunutta tarvetta sairaalan asukeille. Samassa sairaalassa meillä on vielä yksi oma adoptiokoala.


Kiitos jokaiselle, joka oli asiakkaanamme ja tukenamme haastavana vuonna!


- yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page