top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Lahjoitus Koalasairaalalle

Kiitos jokaiselle teistä, jotka osallistuitte kanssamme tukemaan Australian koalasairaalaa! Huhtikuu oli hyväntekeväisyyskuukautemme, jolloin tapahtumiemme tuotosta oli menossa hyvään. Poikkeustilasta johtuen tapahtumia ei voitu järjestää, joten kampanjamme muutti muotoaan. Yhteensä 26 asiakasta oli maksanut ennakkoon paikan huhtikuun "Koala"-tapahtumiimme eivätkä pyytäneet takaisin ennakkomaksuaan. 21 asiakasta tilasi "Koala"-teoksen kotimaalauspaketin. Jokaiselta näiltä asiakkaalta lahjoitimme nyt 5€/asiakas koalasairaalalle. Yhteensä lahjoituksen määrä oli siis 235€. Päätimme lahjoittaa yrityksemme puolesta lisäksi 25% pottiin! Lopullinen lahjoitussumma oli 460AUD (n. 290€).


Mitä lahjoitussummalla hankittiin?


1. Adoptoimme vuodeksi kaksi koalaa, LINR Paulin ja Zenanin. Paul oli viime talven maastopalojen ensimmäinen elossa löydetty ja pelastettu koala. Se oli löytyessään pahasti kuivunut, ja sen kädet ja jalat palovammoilla. Tällaisia palovammoja syntyy, kun kiipeää palavaa puunrunkoa pitkin alas. Yli 90% Paulin turkista oli kärventynyt.


LINR Paul. Kuva ja lähde: https://shop.koalahospital.org.au/collections/adoptions/products/linr-paul


Toinen adoptoimamme koala on Zenani, vuoden 2013 maastopalojen uhri. Tuolloin pieni koalavauva löydettiin pahoin vaurioituneena palojen jäljiltä. Se oli niin kivuissaan, että oli viikkoja ympärivuorokautisessa tarkkailussa. Hoitokääreitä vaihdettiin päivittäin. Tästä huolimatta paraneminen ei edennyt toivotulla tavalla.


Kolmen viikon ensihoidon jälkeen Zenani siirrettiin koalasairaalalle. Sen tassut olivat pahasti palaneet, eivätkä ne koaloilla aina parane enää uudenveroisiksi. Hänestä on tullut pysyvä asukas koalasairaalalle.


Zenani. Kuva ja lähde: https://shop.koalahospital.org.au/products/zenani-2?_pos=4&_sid=80d99ae0e&_ss=r


2. Lisäksi ostimme yhteensä 12 eukaluptuspuuta kasvatettavaksi ruoaksi koaloille. Koalat asuvat ainoastaan eukalyptuspuissa ja myös syövät ainoastaan niiden lehtiä.


3. 200AUD lahjoitus Conservation Foundationille. Kohde on maa-alue, jolla kasvatetaan puita ja turvallista asuinaluetta koaloille. Tämän kautta pyritään huolehtimaan koaloiden määrän ylläpysymistä ja estää sukupuuttoon ajautumista. Lue lisää: https://www.koalahospital.org.au/act-now/conservation-foundation


Kiitos, kun teimme yhdessä hyvää! Odotamme jo innolla seuraavaa kampanjaamme!99 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page