• Heidi

Lahti! Paint & Party on täällä!

Päivitetty: 23. loka 2019

Oletko valmis? Tyhjä kanvaasi, värit ja asiantunteva ohjaus. Rento ilmapiiri ja lasillinen erinomaista punaviiniä. Kuulostaako Sinun jutultasi?Mikä on Paint & Party?

Paint & Party on matalan kynnyksen viihteellinen maalausilta, jossa ohjaajan johdolla luodaan vaihe vaiheelta oma taideteos kotiin vietäväksi. Rentoon ja luovaan iltaan löydät sopivat drinkit ravintola Teerenpelin menusta (ravintolan hinnaston mukaan). Osaava tiimimme puolestaan huolehtii, että Sinulla on kaikkea mitä tarvitset.


Missä?

Meillä on ilo toimia yhteistyössä ravintola Teerenpelin ja Taivaanrannan kanssa! Avoimina Paint & Party -iltoina ravintola Teerenpelin alataso muuttuu viihteelliseksi taidestudioksi.


Avoimet illat to klo 18-20, la klo 16-18

Avoimiin iltoihin ovat kaikki tervetulleita, oli aikaisempaa maalauskokemusta tai ei! Tiloissa on a-oikeudet, joten tapahtuma on suunnattu yli 18-vuotiaille. Avoimet illat alkavat marraskuun alussa!


Miltä kuulostaisi Paint & Party Taivaanrannan kabinetissa?

Pikkujoulut, polttarit ja yksityistilaisuudet Taivaanrannassa

Onko työpaikallanne suunnitteilla pikkujoulut, tai etsiikö polttariseurueenne yhteistä ja hauskaa tekemistä? Tai ehkä onkin kyseessä kaveriporukan jälleennäkeminen, tai synttäriyllätys äidille? Paint & Party -illasta saatte ihanan yhteisen elämyksen ja ikimuistoisen aktiviteetin iltaan. Tunnilta voitte näppärästi jäädä myös Taivaanrantaan syömään teille varattuun upeaan kabinettitilaan!


Mitä hintaan kuuluu?

Tunnin hinta on 49€/osallistuja. Hintaan sisältyy laadukkaat materiaalit, välineet ja ohjaus! Tarjoamme käyttöösi essun vaatteidesi suojaksi. Huomioithan kuitenkin vaatetuksessasi, että väriä on mahdollista päätyä myös essun ulkopuolelle. Tunnin päätteeksi saat muistoksi upean omatekemän taideteoksesi! Tunnin kesto on noin 2h-2h 30min.


Miten osallistun?

Ajanvarauksemme avoimiin iltoihin aukeaa 23.10.2019, ja toimintamme alkaa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna! Yksityistilaisuuksia voit tiedustella jo nyt klikkaamalla tästä!


Tervetuloa mukaan!


- Paint & Partyn tiimi

224 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

COVID-19 muutokset 26.11. ->

2.12. Uusia rajoituksia astuu voimaan Tampereella ja Turussa torstaina. Olemme suositusten mukaisesti vähentäneet näissä kaupungeissa osallistujamaksimit 8 henkilöön (+2 työntekijää = 10 henkilöä). La

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere