top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Onlinetilaisuudet

Päivitetty: 23. huhtik. 2021

Kevään toimivin uutuus ovat netissä pidetyt livetilaisuudet. Olemme järjestäneet jo kymmeniä yritysten ja ryhmien yksityistilaisuuksia, sekä useita kenelle tahansa avointa Paint&Partyja. Miten nämä oikein toimivat?



Asiakkaana saat itse valita, että lähetämmekö luoksesi myös maalaustarvikkeet vai maalaatko omilla välineilläsi. Mikäli tilaat myös tarvikkeet (maalit, maalauspohja, siveltimet, paletti, kertakäyttömuki), niin lähetämme ne Matkahuollon kautta viimeistään viikko ennen tilaisuutta. Tällä varmistamme pakettien ehtimisen perille myös muutostapauksissa. Hinta alkaen 39€/hlö + toimitus.


Onko itselläsi maalaustarvikkeita jo omasta takaa? Voit maalata myös niillä, ja hankkia tilaisuuteen pelkän katseluoikeuden! Tämä on ollut avoimissa tilaisuuksissa se suositumpi tapa osallistua. Näet teoksen tiedoista tai alkuinfostamme käytettävät värit, joilla osaat valmistautua tilaisuuteen. Hinta alkaen 19€/hlö.



Meillä onlinetilaisuuksien ydinajatuksena on yhteinen aika. Voit kysellä ääneen tai chatissa, näyttää oman teoksesi välivaiheita ja heittäytyä illanviettoon kanssamme. Ohjaajamme maalaa ja ohjeistaa teoksen alusta loppuun, kun samalla saat aivan vapaasti soveltaa ja muokata teoksesta aivan omanlaisesi. Höpötellään ja nautiskellaan - mutta saat tietysti myös pitää näyttösi kiinni ja uppoutua esimerkiksi omaan musiikkiisi ohjauksen ohella!


Tule mukaan pitämään kanssamme hauskaa kotona! Yksityistilaisuuksiin voit tutustua täällä ja avoimiin onlinetilaisuuksiimme täällä. Tervetuloa nauttimaan!



43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page