top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Tampereen avajaiset

Tampereen Teerenpeli remontoitiin vuodenvaihteessa uuteen kuparin ja teollisuushenkisen sisustuksen hehkuun. Mikäli et ole vielä remontin jälkeen tässä Teerenpelissä käynyt, niin suosittelemme! Siellä kyllä viihtyy! Tämä Teerenpeli on myöskin todella suuri. Yläkerrassa on avoimen baaritilan lisäksi kabinetti ja alakerrassa toinen kabinetti sekä iso sali.


Remontin jälkeen helmikuun alussa pääsimme aloittamaan Paint&Partyt myös Tampereella. Rekrymme seurauksena palkkasimme kolme loistavaa työntekijää yli 20 hakijan joukosta. Avajaisviikolla työntekijämme pääsivät kokeilemaan konseptia Lahden ohjaajamme Elinan johdolla.(jatkuu kuvien jälkeen)


Koulutustilaisuudessa maalattiin uuden henkilökunnan ja avecien kanssa Flamingot.


Avajaiset pidimme lauantaina 8.2. Avajaisiin arvoimme jälleen ilmaispaikkoja Facebookissa ja Instagramissa, mutta kovan kysynnän vuoksi avasimme myös myyntiin lisäpaikkoja. Ystävänpäivää edeltävän viikon henkeen maalasimme avajaisissa herkät tunteelliset Flamingot.


Teerenpelin alasaliin saa mahtumaan tarvittaessa jopa 30 maalaajaa. Aloittaessamme maksimimme oli 15 henkilöä.

Ohjaajamme Veera on ihanan eläväinen työssään.

Avajaisten upeat Flamingot.


Koko helmikuu olikin meillä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta loppuunmyyty! Tämä tarkoitti 8 toteutunutta tapahtumaa pelkästään Tampereella. Kovan kysynnän vuoksi palkkasimme Tampereelle vielä neljännen työntekijän.


Kiitos, Tampere, kun olet ottanut meidät näin lämpimästi vastaan! Palvelemme teitä innolla!

56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page