top of page
Etsi
  • Writer's pictureHeidi

Tuki Ukrainalle

Päivitetty: 1. maalisk. 2022

Euroopan rauhantilanne on muuttunut merkitsevästi viikon sisällä, ja aiheuttanut huolta turvallisuudesta. Nyt on äärimmäisen tärkeää olla yhtenäisiä ja vastustaa järjetöntä vallankäyttöä. Yhdessä voimme osoittaa ja antaa merkityksellistä tukea sitä tarvitseville.


Venäjän laiton sota toista valtiota kohtaan on koskettanut meitä syvästi ja haluammekin tiimin kanssa kantaa kortemme kekoon sodan uhreja auttaaksemme. Päätimme luoda erän tapahtumia Ukraina-teemalla, joissa maalaamme Ukrainan lipun muodossa auringonkukkapellon (= Ukrainan kansalliskukka). Voit täydentää teosta omin rauhanmerkein. Lahjoitamme tuoton Ukrainan lapsille ja perheille Suomen Punaisen Ristin keräyksen kautta aina maanantaisin maalaustapahtumien jälkeen. SPR:n lupauksena on kohdistaa vähintään 80% lahjoituksesta suoraan lahjoituskohteeseen.


Täytetään somemme sinikeltaisin värein ja osoitetaan henkinen ja taloudellinen tukemme.

Tule mukaan viettämään iltaa taiteen ja ystävien parissa, samalla hyvää tehden!


Helsinki:


Jyväskylä:


Lahti:


Lappeenranta:


Tampere:


Turku:


Oulu:


Ps. Monista kaupungeista lähtee tällä viikolla yhteiskeräyksiä vaatteiden ja muiden tarvikkeiden muodossa sota-alueelle. Tutustu oman kaupunkisi Facebook-ryhmien tai kaupungin sivuilla julkaistuihin yhteistavarakyydityksiin, ja anna mahdollinen ylimääräinen tarvikkeesi sitä akuutisti tarvitsevalle.1 564 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page