top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Uusi verkkokauppamme on auki!

Avasimme uuden entistä ehomman verkkokaupan osoitteeseen https://kauppa.paintparty.fi ! Mitä uutta on edelliseen verkkokauppaamme verrattuna? Uudistuksen myötä saimme parannettua vaikutusvaltaasi oston yhteydessä!


1. Käytössäsi on nyt kaikki suomalaiset maksutavat. Kyllä - nyt voit maksaa ostoksesi esimerkiksi verkkopankkisi kautta!


2. Voit toimitustavan valinnan yhteydessä itse päättää, mihin lähipostiin pakettisi toimitetaan. Mikäli siis toivot paketin esimerkiksi työ- tai harrastusmatkasi varrelle lähimmän postisi sijaan, niin nyt pääset päättämään!


3. Ristiinmarkkinoinnin avulla näet tutkimasi tuotteen sivun alaosassa suosittelumme. Voit selata mitä vastaavia tuotteita valikoimassamme on, sekä mitkä tuotteet sopivat yhteen tutkimasi tuotteen kanssa. Tämä nopeuttaa ostosreissuasi etenkin, mikäli olet ostamassa useampia tuotteita itsellesi tai välineet myös kavereillesi tai perheellesi.


Näillä ominaisuuksilla pystymme onneksemme tarjoamaan Sinulle nyt entistä toimivamman kokonaisuuden ja palvella näin paremmin.

Toivottavasti viihdyt kaupassamme! Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua!

- Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi


103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentit


bottom of page