• Heidi

Uusi verkkokauppamme on auki!

Avasimme uuden entistä ehomman verkkokaupan osoitteeseen https://kauppa.paintparty.fi ! Mitä uutta on edelliseen verkkokauppaamme verrattuna? Uudistuksen myötä saimme parannettua vaikutusvaltaasi oston yhteydessä!


1. Käytössäsi on nyt kaikki suomalaiset maksutavat. Kyllä - nyt voit maksaa ostoksesi esimerkiksi verkkopankkisi kautta!


2. Voit toimitustavan valinnan yhteydessä itse päättää, mihin lähipostiin pakettisi toimitetaan. Mikäli siis toivot paketin esimerkiksi työ- tai harrastusmatkasi varrelle lähimmän postisi sijaan, niin nyt pääset päättämään!


3. Ristiinmarkkinoinnin avulla näet tutkimasi tuotteen sivun alaosassa suosittelumme. Voit selata mitä vastaavia tuotteita valikoimassamme on, sekä mitkä tuotteet sopivat yhteen tutkimasi tuotteen kanssa. Tämä nopeuttaa ostosreissuasi etenkin, mikäli olet ostamassa useampia tuotteita itsellesi tai välineet myös kavereillesi tai perheellesi.


Näillä ominaisuuksilla pystymme onneksemme tarjoamaan Sinulle nyt entistä toimivamman kokonaisuuden ja palvella näin paremmin.

Toivottavasti viihdyt kaupassamme! Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua!

- Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi


83 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

COVID-19 muutokset 26.11. ->

2.12. Uusia rajoituksia astuu voimaan Tampereella ja Turussa torstaina. Olemme suositusten mukaisesti vähentäneet näissä kaupungeissa osallistujamaksimit 8 henkilöön (+2 työntekijää = 10 henkilöä). La

  • Facebook
  • Instagram

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere