top of page

Avoimet työpaikat

Oletko taiteellinen hyvän fiiliksen lähettiläs? Tule osaksi Good Vibesin perhettä!

Täällä näet avoinna olevat työpaikkamme

Meille on tärkeää, että jokaisella tiimiläisellämme ja asiakkaallamme on turvallinen olo ja hyvä fiilis. Selkeä, innostava, rempseä ja energinen ohjaus on kiintopiste tekemisessämme.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet:
- täysi-ikäinen
- iloinen, luova ja energinen
- asiakaspalveluhenkinen
- taiteesta ja sen tekemisestä nauttiva
- innostunut tuottamaan hyvää fiilistä

Avoimet työpaikat ja linkki tarkempiin hakutietoihin:
 

Ohjaaja joustavan työajan sopimuksella Helsinkiin, 4-6hlö. Hakuaika 28.5.2023 klo 23:59 asti.

 

Haemme ensimmäistä kertaa ohjaajia 16-20h/viikko sopimukselle. Me lupaamme ja sinä sitoudut ottamaan vähintään 16h töitä kanssamme viikossa. Pääasiallinen työpaikkasi on uusi oma tilamme Studio & Bar Eerikinkadulla. Keikkoja on myös muualla pääkaupunkiseudulla. Työ sisältää maalausta ja viiniä -tapahtumien ohjauksia ja hostauksia, sekä Open bar -työvuoroja omalla baarillamme. Tiedossa on hauskaa ja yhteisöllistä tekemistä taiteen parissa! Lähtöpalkka vaihtelee työtehtävän mukaan. Maalausta ja viiniä -keikkojen lähtöpalkka on tällä sopimuksella 49€/ohjaus ja 44€/hostaus + lomaraha 9%.

 

Vaatimuksena tehtävään valinnalle on käytettävyys vähintään joka toinen lauantai. Hae lähettämällä avoin hakemus ja referenssikuvia taiteestasi osoitteeseen heidi@goodvibes.fi.

Ohjaaja Tampere, 1hlö. Hakuaika 28.5.2023 klo 23:59 asti.

Ohjaaja Tampereen tiimiimme, pääasiallinen toimipaikka Teerenpeli. Työ on kutsuttaessa tehtävää keikkatyötä.

Ohjaaja Turku, 1hlö. Hakuaika 28.5.2023 klo 23:59 asti.

Ohjaaja Turun tiimiimme, pääasiallinen toimipaikka Teerenpeli. Työ on kutsuttaessa tehtävää keikkatyötä.

 

Mitä me teemme?

Ohjatun tapahtuman aikana maalataan ohjaajan johdolla samasta esimerkkitaulusta oma teos, josta tulee joka tapauksessa jokaiselle uniikki ja erilainen. Kahden tunnin mittaiseen tilaisuuteen sisältyy 45-60min alkuvalmistelut sekä 30-45min loppusiivous. Kokonaistyöaika on siis n. 3h 15-45min.

Mitä eri työtehtävät tarkoittavat?

Ohjaaja: Taiteen ammattilainen tai harrastaja, joka nauttii luovasta työstä eikä häkelly taiteeseen liittyvistä kysymyksistä. Teosten suunnittelija tekee ohjeet teokseensa, joten palkattavalle ohjaajalle riittää taito maalata ohjeista. Suunnittelutyötä ei siis tarvitse tehdä. Voit tutustua tämän hetken maalauksiin täällä. Ohjaajan lähtöpalkka on 45€/keikka + lomaraha.

Host: Lisäkädet ja tunnelman ylläpitäjä. Monessa kaupungissa roolituksia kierrätetään, ja myös ohjaajat hostaavat. Hostin lähtöpalkka on 40€/keikka + lomaraha.
 

Muuta usein kysyttyä?

- Käytämme maalaamiseen akryylivärejä.

- Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

- Jokaiseen teokseen on valmiit ohjeet. Mikäli ryhmä toivoo oman toiveaiheensa, saa ohjaaja tämän suunnittelusta suoraan itselleen palkkion.

Lähetä avoin hakemuksesi muutaman tekemäsi teoksen kera sähköpostitse osoitteeseen heidi@goodvibes.fi

bottom of page