top of page

Avoimet työpaikat

Oletko taiteellinen hyvän fiiliksen lähettiläs? Tule osaksi Good Vibesin perhettä!

Täällä näet avoinna olevat työpaikkamme

Meille on tärkeää, että jokaisella tiimiläisellämme ja asiakkaallamme on turvallinen olo ja hyvä fiilis. Selkeä, innostava, rempseä ja energinen ohjaus on kiintopiste tekemisessämme.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet:
- täysi-ikäinen
- iloinen, luova ja energinen
- asiakaspalveluhenkinen
- taiteesta ja sen tekemisestä nauttiva
- innostunut tuottamaan hyvää fiilistä

Avoimet työpaikat:

Ohjaaja Tampere, 1hlö. Hakuaika 22.10.2023 klo 23:59 asti.

Ohjaaja Tampereen tiimiimme, pääasiallinen toimipaikka Teerenpeli. Suurin tarve on arki-iltapäiväkeikkoihin (klo 12-17), mutta myös iltaisin on tarjolla keikkoja saatavuutesi mukaan. Työ on kutsuttaessa tehtävää keikkatyötä, pääsesongit ovat loka-joulukuu ja maalis-toukokuu.

 

Mitä me teemme?

Ohjatun tapahtuman aikana maalataan ohjaajan johdolla samasta esimerkkitaulusta oma teos, josta tulee joka tapauksessa jokaiselle uniikki ja erilainen. Kahden tunnin mittaiseen tilaisuuteen sisältyy 45-60min alkuvalmistelut sekä 45-60min loppusiivous. Kokonaistyöaika on siis n. 3,5-4h.

Mitä eri työtehtävät tarkoittavat?

Ohjaaja: Taiteen ammattilainen tai harrastaja, joka nauttii luovasta työstä eikä häkelly taiteeseen liittyvistä kysymyksistä. Teosten suunnittelija tekee ohjeet teokseensa, joten palkattavalle ohjaajalle riittää taito maalata ohjeista. Suunnittelutyötä ei siis tarvitse tehdä. Voit tutustua tämän hetken maalauksiin täällä. Ohjaajan lähtöpalkka on 46€/keikka + lomaraha.

Host: Lisäkädet ja tunnelman ylläpitäjä. Meillä roolituksia kierrätetään, ja myös ohjaajat hostaavat. Hostin lähtöpalkka on 42€/keikka + lomaraha.
 

Muuta usein kysyttyä?

- Käytämme maalaamiseen akryylivärejä.

- Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

- Jokaiseen teokseen on valmiit ohjeet. Mikäli ryhmä toivoo oman toiveaiheensa, saa ohjaaja tämän suunnittelusta suoraan itselleen palkkion.

Lähetä avoin hakemuksesi muutaman tekemäsi teoksen kera sähköpostitse osoitteeseen heidi@goodvibes.fi

bottom of page