top of page
Paint & Party ilta

LASILLINEN

LEMPIJUOMAASI,

TYHJÄ KANVAASI, 

VÄRIT JA OHJAUS

- TÄYDELLINEN ILTA

Facebook Cover Photo.png

Tuomme luoksesi ensimmäisinä Suomessa maailmalla suursuosioon nousseen täydellisen illanviettotavan. Luovuutta, viiniä tai muuta luovuuttasi ruokkivaa juomaa, rentoa tekemistä - siitä on Paint&Party tehty! Yhdessä ravintolakumppaniemme kanssa luomme Sinulle tai ryhmällesi unohtumattoman kokemuksen luovuuden äärellä! Voit tutustua konseptin taustaan tästä.

Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, tyhjän kanvaasin ja värit siveltimineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjaajamme johdolla. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan - vaihdella värejä tai muotoja tai jopa maalata jotain aivan muuta.

Huom! Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit paikallesi baarin kautta! Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa.

Sijaintimme

Teerenpeli Helsinki

Teerenpeli, Helsinki

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskelle Helsinkiä jo yli 10-vuoden ajan.

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Kampin nettisivut

Teerenpeli Turku

Teerenpeli, Turku

Turun Teerenpeli sijaitsee vanhan pankin tiloissa idyllisessä kivitalossa Eerikinkadulla, kaupungin ytimessä. Ravintolassa viihdytään iloisissa tunnelmissa vuoden ympäri! Yläkerran "Vintti" toimii myös Paint&Partyn tilaisuuksien tukikohtana Turussa, ja omaa asiakaspaikkoja jopa 40hlö ryhmille!

Varaa paikkasi tästä!

Turun Teerenpelin nettisivut

Ravintola_Taivaanranta_kellari_tislaamo.jpg

Taivaanranta, Lahti

Tule Taivaanrannan maalariksi! Upeassa ravintolamiljöössä on upeita kabinettitiloja isoille ja pienille tilausryhmille! Pikkujoulut, TYHY-ilta tai polttarit Taivaanrannan menu on erinomainen ja voittekin ohjatun tilaisuutemme jälkeen jäädä ruokailemaan teille varattuun tilaan.

Huom! Tilat ovat todella kysyttyjä, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä tästä!

Taivaanrannan nettisivut

ovat täällä

Teerenpeli Lahti alatasanne

Teerenpeli, Lahti

Ensimmäisessä Teerenpelin ravintolassa on jo itsessään upea tunnelma. Varaa paikkasi avoimiin iltoihimme haluamasi maalauksen mukaan!

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Lahden nettisivut

ovat täällä

Teerenpeli Jyväskylä

Teerenpeli, Jyväskylä

Jyväskylän kaupungin sydämessä sijaitseva Teerenpelin ravintola on avattu vuonna 2017. Viihtyisät tilat kutsuvat pysähtymään arjen kiireiden keskellä! Tilaisuutemme järjestetään ravintolan takaosassa, ja tarjoavat asiakaspaikkoja jopa 25-30hlö ryhmille!
 

Varaa paikkasi tästä!

Jyväskylän Teerenpelin nettisivut

Teerenpeli Tampere

Teerenpeli, Tampere

Yksi vanhimpia Tampereella edelleen toimivia ravintoloita. Viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola on paikallinen ravintolaviihteen pioneeri!

Varaa paikkasi tästä!

Teerenpeli Tampereen nettisivut

Teerenpeli Lappeenranta

Teerenpeli, Lappeenranta

Lappeenrannassa Teerenpeli sijaitsee vilkkaan kävelykadun varrella, ja tarjoaa oivan pysähtymispaikan maistuvien tuotteidensa äärelle. Paint&Partyn koti on ravintolan yläkerrassa, jossa avarissa ja valoisissa tiloissa nautitaan iloisesta tunnelmasta!

Varaa paikkasi tästä!

Lappeenrannan Teerenpelin nettisivut

bottom of page