top of page

Kysyttävää? Näitä ne kysyy multa jatkuvasti!

Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta, tai pitääkö minun olla taiteellinen?

Et ja ei tarvitse! Suurin osa maalareistamme tulee vain nauttimaan hauskasta aktiviteetista, ja edellinen kokemus taiteilusta saattaa olla ala-asteelta!

- pARTy-Pertti vastaa -

Pitääkö minun tuoda jotain mukanani?

Ei. Me tarjoamme välineet ja materiaalit, ja ravintolasta voit ostaa juoman tilaisuuteen saapuessasi, sekä täydentää illan aikana! Halutessasi voit kuitenkin ottaa mukaasi A4-paperin kokoluokkaa (yleisin paperikoko) olevan kesto-/kauppakassin, jolla saat kuljetettua valmiin teoksesi kotiin.

Miten olette huomioineet poikkeustilanteen?

Niin hyvin, kuin mahdollista. Yhteistyökumppanimme huolehtivat tilojen aktiivisesta desinfioinnista ja siivoamisesta, ja ryhmämme on omassa kulmassaan tai tilassaan ravintolassa kaupungista riippuen. Seuraamme aktiivisesti alueellisia ryhmäkokosuosituksia, ja noudatamme niitä. Tiimillämme on aina maski tai visiiri päällään, ja suosittelemme myös asiakkaillemme maskin käyttöä. Meiltä saa myös ehdottomasti kertakäyttömaskin, mikäli omasi on unohtunut!

Miten pukeudun?

Pukeudu mahdollisuuksien mukaan vaatteisiin, joissa pieni lisäväri ei kaada maailmaa. Akryylimaali lähtee tuoreena vaatteista vesipesulla, mutta kovettuessaan se on haastavampi poistaa täysin. Tahrat vaatteissa ovat kuitenkin harvinaisia, sillä suojaamme vaatteet essuilla ja käärimme hihat!

Mihin hinta perustuu?

Hintaan sisältyvät laadukkaat välineet, tilan järjestely, siivous, sekä ohjaajan ja hostin palkkio. Meillä saat itse siis keskittyä nauttimiseen!

Milloin päivitätte kalenteria?

Pyrimme päivittämään kalenterin vähintään 1kk päähän nykyhetkestä. Uusien teosten kuvat päivittyvät kalenteriin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Milloin uusia maalausaiheita tulee saataville?

Taiteilijamme suunnittelevat uusia teoksia tasaisin väliajoin, ja kuukausittain valikoimamme laajenee ja monipuolistuu! Meiltä saa myös ehdottomasti toivoa kiinnostavaa aihetta uutuudeksi.

Voiko teidät tilata muualle?

Voi! Ota rohkeasti yhteyttä "Yhteystiedot"-välilehden kautta, tai "Yksityistilaisuus"-välilehden kautta.

Onko tilaisuuteen ikärajaa?

Periaatteessa ei, sillä alaikäinen voi osallistua ravintolatilaisuuksiimme huoltajan kanssa. Huomioithan kuitenkin, että toimimme baariympäristössä!

Entä jos en pysty osallistumaan varaamaani tilaisuuteen?

Mikäli olet estynyt osallistumaan Paint&Party -iltaan, johon olet ilmoittautunut, niin voit perua paikkasi tai siirtää osallistumisesi saatavuuden mukaan toiseen maalausiltaan. Ilmoituksen on tultava maalausiltaa edeltävänä päivänä klo 20 mennessä. Voit myös luovuttaa paikkasi maalausillassa toiselle henkilölle. Paikan varaaminen ja saapumatta jättäminen ilman ehtojen mukaista ilmoitusta on laskutusperuste.

Entä jos tilaisuuteen ei tule riittävästi varauksia?

Pyrimme parhaamme mukaan täyttämään tilaisuuksia, joissa on vähän osallistujia. Mikäli kuitenkin osallistujamäärä jaa alle minimin (alle 2hlö), niin ilmoitamme siitä osallistujille. Ensisijaisesti ehdotamme ajan siirtämistä toteutuvaan iltaan, mutta mikäli sopivaa aikaa ei löydy, niin palautamme maksun tilille!

Voiko tilaisuuden maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla?

Meillä on mahdollisuus ottaa maksuja vastaan paikanpäällä maksukortilla, lahjakortilla tai mobiilikulttuurieduilla. Toivomme kuitenkin, että maksat tilaisuuden verkossa, jos se on mahdollista. Näin voimme taata tilaisuuden toteutumisen, ja ohjaajamme palkan! Käteismaksuja pystymme ottamaan vain tasarahalla, sillä emme pidä erillistä vaihtokassaa toimipisteillä. Saat kuitin maksutapahtumista sähköisesti.

Järjestättekö toimintaa lapsille?

Tällä hetkellä jatkuvana kerhotoimintana emme. Voimme kuitenkin järjestää esimerkiksi lasten taidekekkerit vaikkapa synttäreille! Kysy tarjous ja tilaa meidät  “Yksityistilaisuus”-sivullamme!

Maalaavatko kaikki saman teoksen?

Helppo vastaus on "Ei". Meillä kaikilla on oma kädenjälkemme, omat luovat valinnat ja oma fiilis & persoona, joka heijastuu teokseen. Kahta samanlaista ei synny koskaan! Ohjaaja antaa ryhmälle oman maalauksensa edetessä vinkkejä, joita jokainen voi seurata, soveltaa tai jättää myös noudattamatta. Apua omiin ratkaisuihin saa kysyä ja autamme parhaamme mukaan!

Lauantaina maalataan pöllö. En pidä pöllöistä. Haluan silti tulla maalaamaan!

Tule siis maalaamaan jotain muuta! Voit silti hyödyntää vinkkejä taustaan tai mihin tahansa yksityiskohtiin, jotka sopivat teokseesi. Kysy myös rohkeasti apua ja vinkkejä myös oman teoksesi luomiseen!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit tiedustella asiaasi chatissamme tai jättää yhteydenottopyynnön "Yhteystiedot"-sivullamme! Pyrimme vastaamaan arkisin aina 24h sisään yhteydenotostasi.

bottom of page