top of page
Pariisi maisema - maalausmatka

MAALAUSMATKA PARIISIIN

MATKUSTA RANSKAAN KOTOA KÄSIN

Pamplemousse logo

upea taideseikkailu pariisiin etänä!

Tule ja matkusta kanssamme maalauksesi kautta Pariisin tunnelmalliseen kaupunkimiljööseen. Hyppää mukaan seikkailuun ranskalaisuuden ytimeen, kun boheemi frankofiili ja Ranskan matkailun asiantuntija Henni Lieto herättää kertomuksillaan maalauksesi henkiin!

Matkaoppaan matkassa maalauksesi maisemiin

Miltä tuntuisi, jos avaisit oven pariisilaiselle parvekkeelle? Katselisit alas romanttista katukuvaa, ja antaisit mielesi seikkailla, kun opas johdattaa sinut syvemmälle Pariisiin ja todelliseen ranskalaisuuteen?
 

Maalausmatka Pariisiin on upea kokemus, joka vie mielesi Suomesta Pariisin kaduille, ja kuljettaa sinua sanallisesti paikallisen kulttuurin ja nähtävyyksien joukossa.
 

Et tarvitse lainkaan aikaisempaa maalauskokemusta! Autamme sinua teoksesi jokaisessa vaiheessa, ja annamme konkreettisia ja selkeitä vinkkejä sen luomiseen. Sinulla on kuitenkin aina vapaus poistua omille seikkailuille. Kukapa tietää, mitä tauluusi matkalta tarttuu!

Aku Meriläinen

Maalaa Pariisi-teos omilla välineillä, tai tilaa Paint&Partyn laadukas kotipaketti. Siinä on teokseen valikoidut värit ja tarvikkeet!

Valitse eväät siivittämään matkaasi Ranskan tunnelmaan. Hyödynnä vinkit Hennin herkkulistasta, tai nappaa matkaan omat klassikkosi!

Matkaopas Henni tuntee Ranskan kuin omat taskunsa, ja kuljettaa maalaajia kiinnostavilla tarinoilla ja kerronnalla!

MAALAATKO ENSIMMÄISTÄ KERTAA? MAHTAVAA!

Meidän tehtävämme on tuoda taiteen tekeminen esiin hauskana ajanviettona, tapana heittäytyä oman luovuuden äärelle ja irtiottona arjesta. Teoksia ei arvostella, vaan nautitaan matkasta ja annetaan workshopissa syntyvien mestariteoksien olla tekijänsä näköisiä. Meillä jokaisella on oma kädenjälki, persoona, tyyli ja päivän fiilis. Nämä kaikki heijastuvat maalaukseesi!

Paintparty koti maalauspaketti

MITÄ TILAISUUS SISÄLTÄÄ?

Sykkivää opastusta ja tarinoita Pariisi-taideteoksen sekä ranskalaisuuden saloihin. Videokeskustelun näyttö on jaettu kahtia: toisella puolella on taideohjaajamme ja toisella matkaoppaamme. Ostaessasi pelkän matkalipun (=katseluoikeus) voit käyttää itse valitsemiasi välineitä - tai vain seurata keskustelua. Teokseen tarvitsemasi värit ja välineet näet klikkaamalla kyseisen tilaisuuden auki. Ostamalla myös välineet saat valitsemallasi toimitustavalla tarvitsemasi laadukkaat akryylimaalaustarvikkeet meiltä. Lisätietoa ja toimitusehdot saat klikkaamalla kyseisestä tilaisuudesta.

upea YHDISTELMÄ luovuutta JA MATKAILUA

Matkamme Ranskaan alkaa upealta pariisilaiselta parvekkeelta, josta laskeudumme abstraktin kaupungin sykkeeseen. Taideohjaajamme johdattaa Sinut maalauksen saloihin yhdessä matkaoppaasi Hennin kanssa! Matkan varrella saat maalaukseesi paljon konkreettisia vinkkejä ja teosvaiheita.

Maalausmatka Pariisiin on ainutlaatuinen kokonaisuus koko maailmassa. Se syntyi, kun Pamplemoussen Henni ja Paint&Partyn Antti-Jussi tapasivat kahvin ääressä, ja keskustelussa pääsikin luovuus valloilleen. Yrittäjämme Antti-Jussi kaipasi jo matkalle Ranskaan - Henni taas innostui aivojen nollauksesta ohjatun maalauksen äärellä. Upea kokonaisuus lähti nopeasti kehittymään, ja emme malta odottaa että pääsemme kanssanne maalausmatkalle Pariisiin!

TULE MEIDÄN MATKAAN!

89194553_226427218750670_275381253059274

Tärkeintä minulle on osallistavan ja kannustavan ilmapiirin luominen. Haluan luoda tilan, jossa osallistujien on mahdollista toteuttaa omia taiteellisia visioitaan pelottomasti. Minulla on monipuolinen tuntemus kuvataiteesta, sen välineistä ja resursseista.

- Mirva Karkinen, taideohjaaja

Helena Lieto.jpeg

Olen boheemi frankofiili, ja toiminut Ranskan valtion matkailustrategian Advisory Board -ryhmän neuvonantajana Suomesta. Olen myös saanut Ranskan valtion ritariarvon vuonna 2014! Nykyään olen Helsinkiläistynyt Espoolainen, ja ajelen punaisella Vespalla!

- Henni Lieto, matkaopas ja Pamplemoussen perustaja

Satunnaisesti saatat tavata matkassa myös Paint&Partyn taideohjaajan Elinan, sekä yrittäjäpariskunnan Heidin ja Antti-Jussin!

varaa paikkasi luovalle etämatkalle

VARAA PARIISI

Saat linkin tapahtumaan 3pv ennen tilaisuutta. Suosittelemme lataamaan Zoomin laitteellesi!

Lähetämme välineet viimeistään 8pv ennen kurssiasi. Suljemme tällöin myös tilausmahdollisuuden maalaustarvikkeille!

Ohjattu tapahtuma kestää 2h. Luvassa on siis parituntinen irtiotto taideohjauksen, Ranskanmatkailun ja hauskanpidon pariin!

Mikäli et pystykään osallistumaan kyseisenä ajankohtana, voimme siirtää paikkasi toiseen tilaisuuteen tai voit luovuttaa paikkasi kauttamme tutullesi eteenpäin. Emme valitettavasti voi palauttaa maksua. Tutustu täysiin toimitusehtoihimme klikkaamalla tästä (avautuu uuteen ikkunaan).

Ei tuotetta

Tällä hetkellä ei ole tarjolla varattavissa olevia tilaisuuksia!

bottom of page