• Antti-Jussi Hoivala

Mahtava päätös viikolle!

Päivitetty: tammi 26

Tämä kirjoitus syntyy täysin fiilispohjalla, ja punaisena lankana on yksi sana: Kiitollisuus. Kun siirryimme noin vuosi sitten puolisoni kanssa päätoimisiksi yrittäjiksi, tiesimme että polku ei tulisi olemaan helppo. Edessä oli valtavasti uutta opittavaa ja suuri vastuu. Vastuu asiakkaistamme, henkilökunnastamme, omasta työpanoksestamme sekä yrittäjyyden ja oman arjen yhdistämisestä ja erottamisesta.


Avajaiset Teerenpeli Kampissa 18.1.

Paint&Partyn perustaminen ja uuden konseptin tuominen Suomeen kuulosti jännittävältä, ehkä välillä jopa pelottavalta. Hyppy vieraille vesille ei koskenut vain meitä, vaan myös tulevia asiakkaitamme. Loimme jotain sellaista, mitä moni ei tuntenut ennestään. Varmasti monesti myös asiakkaitamme jännittää ennen tilaisuuteen osallistumista. Onkin upeaa huomata, kuinka jännitys murtuu heti alkuun, ja meillä vallitsee mahtava ilmapiiri!


Yrittäjinä on ollut ilo huomata myös oman periksiantamattoman työpanoksen vaikutus. On tärkeää pitää katse tulevassa, ja visio kirkkaana mielessä. Uskomme todella, että Paint&Partylla on Suomessa valoisa tulevaisuus, ja on ollut upeaa luoda uraa uudelle tavalle viettää vapaa-aikaa.


Olemme kerryttäneet ympärillemme myös mahtavia kumppaneita. Olette ottaneet meidät lämpimästi vastaan ja luoneet uskoa omaan tekemiseemme, ja siihen mihin pystymme! Erityisesti kiitos Teerenpelin ravintoloille upeasta yhteistyöstä jo tähän mennessä.


Kiitos teille jokaiselle, jotka olette jo käyneet meillä kokeilemassa, sekä teille jotka olette vasta tulossa! Palautteenne on ollut todella voimaannuttavaa, ja olemme kiitollisia kaikista hetkistä ja kokemuksista, jotka olette kanssamme jakaneet.


Tarkistin juuri varauskalenterimme, ja useampi tilaisuus on varattu täyteen, ja tulijoita riittää runsaasti jo helmikuun loppuun asti! Lisäksi meitä on kyselty kovasti jo firmojen tiloihin, sekä yksityistilaisuuksiin Teerenpeleissä. Ihan mahtava päätös viikolle, ja meidän koko tiimi on todella ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan! Tehdään tästä yhdessä mahtava juttu!

Tänäänkin syntyi upeita kauriita, hirviä, yksisarvisia ja metsämaisemia Lahdessa ja Helsingissä!

156 katselukertaa
  • Facebook
  • Instagram

Vapaudenkatu 20, Lahti

Näillä nettisivuilla olevien kuvien ja sisällön oikeudet kuuluvat Good Vibes Finland Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Otathan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kuviamme käyttöösi.

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere