top of page

HAUSKA MAALAUSTAPAHTUMA TÄYSIN ETÄNÄ

Tarve virkistymiselle on suuri, vaan voiko etänä pitää hauskaa, jakaa yhteisiä kokemuksia ja palautua arjesta? Kyllä voi!

Järjestämme teille huippuhauskan maalaustapahtuman, ja tehdään siitä yhdessä juuri porukkanne näköinen. Tutustu etänä toutettaviin workshoppeihimme, ja kysy tarjous!

Paint and Wine Etäworkshop

Aku Meriläinen

MITEN ETÄTAPAHTUMAT JÄRJESTETÄÄN?

Poikkeuksellisen tilanteen alusta alkaen olemme järjestäneet tapahtumia etänä, ja kehittäneet etänä toteutettavia tapahtumia yhdessä taideohjaajista koostuvan tiimimme, sekä ihanien asiakkaidemme kanssa! Palaute on ollut todella hienoa, ja on mahtavaa että olemme onnistuneet luomaan ilon, luovuuden ja ryhmäytymisen hetkiä asiakkaidemme kanssa.

Muokkaamme etätapahtuman ryhmän näköiseksi! Tavallisesti järjestämme 2h kestäviä workshoppeja, johon toimitamme maalaustarvikepaketit osallistujille ennen tilaisuutta. Voimme toteuttaa tapahtuman omalla Zoom-alustallamme, tai hypätä mukaan asiakkaan palaverialustalle!

valikoima ja HINNASTO

Mitä maalaustarvikkeita toimitamme?

Pakettiin kuuluvat kaikki teokseen tarvittavat laadukkaat taidetarvikkeet: 2-3 erikokoista sivellintä + pensseli. Akryylivärit wokrshopin teeman mukaan, paletti, muki sivellinkipoksi, kanvaasi 27x35cm, lisäksi osasta teoksissa on myös kirjallinen ohje saatavilla. Ilman ohjeita teokseen kuuluu kaikkia päävärejä.

lähetä varaustiedustelu. vastaamme nopeasti!

Kysy lisää ja lähetä varaustiedustelu!
Ask more and send booking enquiry!

Mistä olisit kiinnostunut?

Viestisi on lähetetty.

Kiitos yhteydenotostasi! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!
- Thanks for contacting us. We'll reply as soon as possible! -

lisätietoa?

tässä hyödyllisiä linkkejä!

(Avautuu uuteen välilehteen)

Tutustu valloittavaan konseptiin, jossa yhdistyy virtuaalimatkailu ja ohjattu hauska maalauskokemus!

Tutustu avoimiin onlinetapahtumiimme!

Etavaraustiedustelu
bottom of page