top of page
Etsi
  • Writer's pictureAntti-Jussi Hoivala

Luonnonkatastrofi synnytti elämyksen
Paint&Partymme saa esikuvansa maailmanlaajuisesta Paint 'n Sip -konseptista. Otimme palvelun valikoimaamme erityisesti sen upean syvällisen taustan vuoksi, jonka sanoma on lähellä arvojamme.


2000-luvun alussa Yhdysvaltojen New Orleansissa oli yleistä kokoontua viettämään yhteistä illanviettoa maalaamisen äärellä. Ystävät ja perheet kokoontuivat vaihtamaan kuulumisia luovan työn äärelle. Vuonna 2005 yksi maailman tunnetuimmista luonnonilmiöistä iski alueelle. Hurrikaani Katrinassa menehtyi yli 1200 ihmistä ja aiheutui 120 miljardin dollarin aineelliset tuhot. Kotien tuhoutuminen, läheisten menetys, ruoan ja sähkön puute ja tautien leviäminen vaikutti yli miljoonan asukkaan elämään.


(Jatkuu kuvien jälkeen)

Hurrikaanin jälkeen yhteisö aloitti jälleenrakentamisen. Yhdeksi isoksi tukipilariksi muodostui maalausillat lähiöissä. Asukkaat kokoontuivat yhteen jakamaan kokemuksiaan ja tukemaan toisiaan. Iltojen tuki, turva ja kohoava fiilis kasvattivat henkistä voittoa katastrofista yli pääsemiseen.


Vuonna 2007 Cathy Deano ja Renee Maloney halusivat luoda iltojen tuomasta yhteisöllisyydestä yrityksen, joka keskittyi hyvän fiiliksen tuomiseen. Mikä illassa olisi erityistä? Tunnilla ei keskitytä maalaamiseen opittavana taitona, vaan viihteellisenä rentona illanviettona. Näin syntyi Corks N Canvas, joka on muuttanut nimeään matkan varrella, laajentunut ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa ja poikinut useita kilpailijoita jälkeensä.


Nyt pääset nauttimaan tästä rentouttavasta yhteisöllisestä elämyspalvelusta kanssamme!
63 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentarer


bottom of page